به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»
شبکه المیادین، تظاهرات میلیونی مردمی در محکومیت اغتشاشات مسلحانه و اقدامات وحشیانه تروریستهای مسلح را به طور زنده پوشش می دهد.
هم اکنون این شبکه با تیتر «پوشش همه جانبه تظاهرات میلیونی مردم ایران در مخالفت با اغتشاشات مسلحانه» به پوشش تظاهرات مردمی در استانهای مختلف که از صبح امروز آغاز شده، می پردازد.
این شبکه هم اکنون به پوشش زنده تظاهرات مردمی در اردبیل، اراک، رشت و استانهای دیگرمی پردازد.

المیادین در نظر دارد تظاهرات میلیونی امروز در تهران در محکومیت اغتشاشگران و تروریستهای مسلح و جنایات آنها علیه مقدسات، مردم و اموال عمومی و مردمی را به صورت زنده پوشش دهد.
شبکه عراقی العهد هم در حال پوشش زنده تظاهرات میلیونی امروز مردم مومن و ولایتمدار ایران در محکومیت اغتشاشات و جنایات تروریستهای مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
این شبکه این عنوان را در پوشش زنده انتخاب کرده است:« تظاهرات میلیونی حمایت از جمهوری اسلامی ایران و محکومیت جنایات تروریستی» انتخاب کرده است.
شبکه الجزیره مباشر هم برای لحظاتی امروز تظاهرات مردمی در برخی استانها را پوشش داد.



