پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • جنگل‌های یونان؛ نقاشیِ سوخته‌ی زمین / عکس

  • رسانه آمریکایی به ترامپ: از ایران شکست خوردی

  • جایتان خالی نبود آقای شهید!/ فیلم

  • شرط سنی معافیت سربازی برای دارندگان ۳ و ۴ فرزند

  • انتخاب نامزد سنای دموکرات‌ها در میشیگان / عکس

  • هلاکت دو نظامی صهیونیست بر اثر انفجار در جنوب لبنان

  • ایران چگونه آمریکا را به امتیازدهی وادار می‌کند؟

  • چرا موشک‌های ایران تمام نمی‌شود؟+ فیلم

  • وقتی آیت‌الله خامنه‌ای امام جماعت زندان ساواک شد

  • شهرت در فضای مجازی، ذلت در فضای حقیقی+ فیلم

  • عاقبت کشتی مورد حمایت آمریکا در هرمز

  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد

  • زائران اربعین شهید بی‌بدن فتح «مهران» را یاد کنند+ عکس

  • پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور + عکس و فیلم

  • کاخ سفید وپنتاگون به تحریف تورات پناه برده‌اند

  • بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری جواب نداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416624
    تاریخ انتشار: 21/دي/1404 - 20:11

    پاسخ عراقچی به پیام وزارت امنیت داخلی آمریکا

    وزیر خارجه ایران نوشت: وزارت امنیت داخلی آمریکا همه شهروندان آن کشور را تهدید کرد که اگر دست به یک افسر یا مامور فدرال بزنید، با تمام شدت اعمال قانون خواهید شد اما افسران پلیس در ایران توسط تروریست‌های واقعی که آقای پمپئو آشکارا آنها را عوامل موساد معرفی کرد، کشته می‌شوند.

    پاسخ عراقچی به پیام وزارت امنیت داخلی آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به توییت وزارت امنیت داخلی آمریکا که درباره هر گونه تعرض به ماموران فدرال هشدار داده بود، نوشت: همین چند روز پیش، یک زن جوان بی‌گناه در ایالات متحده - یک شهروند آمریکایی و مادر ۳ فرزند - توسط پلیس مهاجرت آن کشور از فاصله بسیار کم به قتل رسید.

     
    عراقچی افزود: دولت ایالات متحده آن خانم را «تروریست داخلی» نامید، رئیس‌جمهور ترامپ قتل او را دفاع پلیس از خود خواند و وزارت امنیت داخلی آمریکا همه شهروندان آن کشور را تهدید کرد که اگر دست به یک افسر یا مامور فدرال بزنید، با تمام شدت اعمال قانون خواهید شد.
     
    وزیر خارجه ایران با انتشار ویدئویی از حمله تروریستی به حافظان امنیت نوشت: اما اینجا در ایران، افسران پلیس توسط تروریست‌های واقعی که آقای پمپئو آشکارا آنها را عوامل موساد معرفی کرد کشته می‌شوند. ما مدرک داریم.
     
    او در پایان نوشت: آیا این کلیپ یک اعتراض برای آزادی به نظر می‌رسد؟ یا دقیقاً از همان نوع صحنه‌هایی است که دولت ایالات متحده هرگز در داخل مرزهای خود تحمل نخواهد کرد؟

    نظرات بینندگان
    نظرات شما