دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • پنهان‌کاری ارتش آمریکا در آمار تلفات

  • دشمن تصور نمی‌کرد عرصه نبرد را به سطح منطقه گسترش دهیم

  • حملات شدید رژیم صهیونیستی به "النبطیه الفوقا" / فیلم

  • گلوگاه تنفس عربستان زیر ضرب جنگ علیه ایران+ عکس

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416113
    تاریخ انتشار: 12/دي/1404 - 19:50

    بازداشت‌ سرشبکه‌ها و هسته‌های اغتشاشات همدان

    دادستان مرکز استان همدان گفت: برای افراد دستگیرشده در جریان تجمعات و اغتشاشات اخیر، پرونده‌های قضایی تشکیل شد.

     بازداشت‌ سرشبکه‌ها و هسته‌های اغتشاشات همدان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    عباس نجفی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان، با اشاره به تجمعات اخیر در برخی نقاط استان، اعلام کرد: دستگاه قضایی استان با رصد دقیق تحولات میدانی و اطلاعاتی و در چارچوب وظایف قانونی، نسبت به رسیدگی به اقدامات خارج از چارچوب قانون اقدام کرده است. برای افراد دستگیرشده در جریان این تجمعات و اغتشاشات، پرونده‌های قضایی تشکیل شده و رسیدگی به اتهامات آنان با رعایت کامل موازین قانونی و حقوق شهروندی در دستور کار مراجع قضایی قرار دارد.

    وی افزود: با وجود نارضایتی‌های عمومی نسبت به گرانی و بی‌ثباتی اقتصادی که بیان آن در چارچوب قانون، حقی طبیعی برای مردم است، حضور خیابانی نسبت به دوره‌های گذشته کمرنگ‌تر بوده و بخش عمده‌ای از مطالبات به‌صورت مسالمت‌آمیز مطرح شده است. با این حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد برخی عناصر سازمان‌یافته و آموزش‌دیده با سوءاستفاده از فضای اعتراضات، درصدد ایجاد ناامنی و اخلال در نظم عمومی بوده‌اند.

    دادستان مرکز استان همدان تصریح کرد: بر اساس اطلاعات موجود، تعدادی از سرشبکه‌ها و هسته‌های اغتشاش بازداشت‌شده، به‌صورت سازمان‌یافته آموزش دیده و مأموریت داشته‌اند با اقدامات تحریک‌آمیز، از جمله نزدیک شدن به مراکز مذهبی و حساس مانند مساجد و کلانتری‌ها، واکنش نیروهای انتظامی را برانگیزند و فضای جامعه را ملتهب کنند. شواهد حاکی از آن است برخی از این افراد با برنامه‌ریزی قبلی اقدام به هدایت ناآرامی‌ها کرده‌اند.

    وی با تأکید بر حق قانونی مردم در بیان مطالبات و اعتراضات قانونی اظهار داشت: هرگونه اقدام که منجر به اخلال در نظم عمومی، تخریب اموال عمومی و خصوصی یا ایجاد ناامنی شود، با برخورد قانونی و قاطع مواجه خواهد شد.

    نجفی در پایان افزود: عملکرد حرفه‌ای، هوشمندانه و همراه با سعه‌صدر نیروی‌های بسیجی و عوامل انتظامی در مدیریت شرایط و هوشیاری و همراهی مردم، دو عامل مهم در کنترل اوضاع، خنثی‌سازی سناریوهای خشونت‌آمیز و حفظ امنیت عمومی بوده است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما