جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415752
    تاریخ انتشار: 07/دي/1404 - 19:35

    تجمع جمعی از کسبه پاساژ علاءالدین در اعتراض به بی‌ثباتی قیمت ارز

    جمعی از کسبه و موبایل فروشان مجتمع تجاری علاءالدین تهران، با تجمع در خیابان جمهوری اسلامی و بستن مغازه‌های خود، نسبت به نوسانات شدید نرخ ارز و آسیب رسیدن به بازار موبایل اعتراض کردند.

    تجمع جمعی از کسبه پاساژ علاءالدین در اعتراض به بی‌ثباتی قیمت ارز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    ساعاتی قبل جمعی از کسبه و موبایل‌ فروشان مجتمع تجاری علاءالدین تهران در واکنش به آنچه « نوسانات شدید نرخ ارز و بی‌ثباتی قیمت‌ها در روزهای اخیر » می شد، با پایین کشیدن کرکره مغازه‌های خود، اعتراض‌شان را نسبت به شرایط بازار با سر دادن شعارهایی از جمله نیروی انتظامی حمایت، حمایت» اعلام کردند.

     
    به گفته برخی کسبه، افزایش لحظه‌ای قیمت ارز طی هفته‌های اخیر، امکان قیمت‌گذاری دقیق کالا و انجام معاملات را از فعالان بازار گرفته و فضای بی‌اعتمادی میان فروشنده و خریدار ایجاد کرده است. به باور آنان، نوسانات غیرقابل پیش‌بینی نرخ ارز باعث شده بسیاری از فروشندگان از انجام معامله خودداری کنند و مشتریان نیز در انتظار ثبات نسبی بازار، خریدهای خود را به تعویق بیندازند.
     
    در روزها و هفته‌های گذشته نرخ ارز با شتابی کم‌سابقه افزایش یافته  است؛ موضوعی که مستقیماً بر بازار تلفن همراه و تجهیزات دیجیتال اثر گذاشته و هزینه واردات، قیمت تمام‌ شده کالا و سرمایه در گردش واحدهای صنفی را به شدت تحت تأثیر قرار داده است.
     
    برخی از موبایل‌فروشان معترض اعلام کردند که ادامه این وضعیت، خطر تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و تشدید رکود بازار را به همراه دارد. آنان خواستار اقدام فوری سیاست‌گذاران اقتصادی برای مهار نوسانات ارزی و ایجاد چشم‌انداز روشن در بازار شدند و تأکید کردند بدون ثبات اقتصادی، ادامه فعالیت حرفه‌ای برای فعالان این صنف ممکن نخواهد بود.
     
    در نهایت پس از کمتر از یک ساعت، با گفت‌وگوهای صورت‌ گرفته، تجمع اعتراضی خاتمه یافت و بیشتر مغازه‌ها فعالیت خود را از سر گرفتند؛ هرچند فعالان بازار تأکید دارند تا زمانی که روند پرنوسان نرخ ارز کنترل نشود، نگرانی‌ها درباره آینده بازار موبایل و قدرت خرید مردم همچنان پابرجا خواهد بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما