چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415638
    تاریخ انتشار: 06/دي/1404 - 10:40

    یک تغییر مهم در پرداخت یارانه‌های نقدی

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در آیین‌نامه‌ای که به دولت داده‌ایم و در دولت تصویب می‌شود، سطوح درآمد مشخص شده است که یک نفر با چه سطح درآمد و دو نفر با چه سطح درآمد باید یارانه بگیرند یا نه و از قید دهک هشت و نه بیرون آمده‌ایم.

     یک تغییر مهم در پرداخت یارانه‌های نقدی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر آنلاین ،

    احمد در خصوص حذف یارانه کسانی که شرایط دریافت دارند، اما از لیست حذف شده اند، اظهار کرد: ساز و کار اعتراض به این موضوع خیلی آسان است. متقاضی در سایت اعتراض می‌کند، سپس شناسنامه اقتصادی‌ وی نشان داده می‌شود که این اطلاعات را از شما داریم.

    وی افزود: اگر فرد بگوید درآمد من از درآمد نشان‌داده‌شده کمتر است، این میزان مجدد بررسی می‌شود اما توجه داشته باشند که مطابق با قانون هدفمندی دریافت یارانه منوط به دادن اطلاعات است.

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: مسئله در واقع این است که چون در قانون گفته شده دهک‌های ۸ و ۹ و ۱۰ مشمول یارانه نیستند، تصور عمومی بر این قرار گرفته است که این سه دهک خیلی پولدار هستند؛ در حالی که جمعیت این سه دهک به ۲۷ میلیون جمعیت می‌رسد. در این شرایط براساس آمارهایی که اعلام کردیم، کسی که در تهران مستاجر است، اگر با سقف ۴۰ میلیون درآمد باشد، مشمول حذف می‌شود. 

    وی متذکر شد: بنابراین آمدیم و سطوح درآمدی دیگری را به دولت پیشنهاد کردیم. چون مجلس و دولت می‌گویند با این سطح از درآمد یارانه نباید قطع شود و ما گفتیم شما در قانون اعلام کردید دهک هشت و نه ده مشمول حذف باشند، ولی در آیین‌نامه‌ای که به دولت داده‌ایم و در دولت تصویب می‌شود، سطوح درآمد مشخص شده است که یک نفر با چه سطح درآمد و دو نفر با چه سطح درآمد باید یارانه بگیرند یا نه و از قید دهک هشت و نه بیرون آمده‌ایم. 

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما