سه شنبه 02 دي 1404 - Tue 23 Dec 2025
  • تعطیلی نظارت مجلس و نگفتن مطالبات مردم؟!

  • سه عامل افزایش قیمت خودرو در بازار

  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415435
    تاریخ انتشار: 02/دي/1404 - 11:11

    جلسه مجلس با پزشکیان درباره حکمرانی آب

    سخنگوی هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: در جلسه بعدازظهر مجلس که به‌صورت علنی خواهد بود، پیش‌بینی شده است که با حضور رئیس‌جمهور همراه باشد و در آن در ارتباط با سیاست‌ها، راهبردها و شیوه‌های حکمرانی مطلوب آب و مدیریت مصرف آب کشاورزی مباحثی مطرح خواهد شد.

    جلسه مجلس با پزشکیان درباره حکمرانی آب

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران درباره دستورکار جلسات امروز مجلس، اظهار کرد: ما یحتاج عمومی و کالاهای اساسی، نحوه اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، نظارت بر قیمت خدمات و کالاها و همچنین مدیریت نوسانات ارزی، محورهای اصلی جلسه امروز مجلس خواهند بود.

    وی افزود: در این جلسه، مهمان‌هایی نیز حضور خواهند داشت؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی و پنج وزیر شامل وزرای اقتصاد، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی و دادگستری به دعوت قبلی در نشست شرکت خواهند کرد.

    سخنگوی هیئت رئیسه مجلس بیان کرد: جلسه صبح تا ظهر به‌صورت غیرعلنی برگزار خواهد شد و  در جلسه بعد از ظهر نیز که به‌صورت علنی خواهد بود پیش‌بینی شده با حضور رئیس  ‌جمهور همراه باشد که در این آن در ارتباط با سیاست‌ها، راهبردها و شیوه‌های حکمرانی مطلوب آب و مدیریت مصرف آب کشاورزی نیز مباحثی مطرح خواهد شد.

    گودرزی خاطر نشان کرد: هم‌چنین بودجه سال 1405 امروز بعدازظهر تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد. طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس، لایحه بودجه بلافاصله در سامانه بارگذاری می‌شود تا نمایندگان از جزئیات آن مطلع شوند.

    وی افزود: لایحه به کمیسیون تلفیق ارجاع خواهد شد. کمیسیون تلفیق نیز ظرف سه روز کلیات را بررسی کرده و گزارش خود را به صحن علنی مجلس ارائه می‌دهد. در صورتی که کلیات رد شود، لایحه مجدداً به دولت بازگردانده خواهد شد. در صورت تأیید، هیئت‌رئیسه گزارش را برای بررسی احکام مرتبط به کمیسیون‌های تخصصی ارسال می‌کند.

    نماینده بروجرد در مجلس ادامه داد: کمیسیون‌های تخصصی پنج روز فرصت دارند تا بررسی‌های خود را انجام دهند و پیشنهادهای نمایندگان را ثبت کنند. پس از آن، گزارش‌ها به کمیسیون تلفیق بودجه ارسال می‌شود. کمیسیون تلفیق نیز ظرف 10 روز (و در صورت نیاز با تمدید تا 15 روز) بررسی‌های خود را انجام خواهد داد.

    گودرزی گفت: نمایندگان پس از این مرحله، ظرف 48 ساعت پیشنهادات خود را ثبت می‌کنند. نهایتاً گزارش نهایی کمیسیون تلفیق در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد.

    سخنگوی هیئت رئیسه مجلس یادآور شد: بر اساس آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، دولت موظف است لایحه بودجه را در تاریخ یکم دی‌ماه تقدیم کند. با توجه به اینکه دیروز جلسه علنی برگزار نشد، این اقدام امروز سه‌شنبه دوم دی انجام می‌گیرد و لایحه وارد فرایند رسیدگی خواهد شد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما