دوشنبه 01 دي 1404 - Mon 22 Dec 2025
  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415409
    تاریخ انتشار: 01/دي/1404 - 21:35

    آموزش مجازی مدارس سمنان و آذربایجان

    مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از غیرحضوری شدن برخی مدارس در شهرستان سمنان خبر داد.

    آموزش مجازی مدارس سمنان و آذربایجان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    قاسم شریفی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران اعلام کرد: پس از درخواست مدیر سه مرکز آموزشی مبنی بر غیر حضوری شدن آموزش، طبق دستورالعمل ارسالی از سوی اداره کل آموزش و پرورش استان و با تأیید مدیریت آموزش و پرورش شهرستان، آن آموزشگاه‌ها در روز سه شنبه هفته جاری غیر حضوری شد.

     
    وی افزود: پایه‌های دوم و سوم آموزشگاه ارشاد، آموزشگاه ابتدایی پسرانه سما و پایه‌های دوم و سوم آموزشگاه پسرانه ابتدایی هدایت دارای شرایط اجرای بخشنامه بیماری‌های واگیردار بودند و فردا سه شنبه غیر حضوری هستند.
     
    مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان گفت: این محدودیت‌ها با ارزیابی، بررسی و تصویب توسط شورای مدرسه به مدیریت آموزش و پرورش شهرستان درخواست و پس از تأیید مدیریت آموزش و پرورش شهرستان، اعمال می‌شود.
     
    مدارس آذربایجان‌غربی روز سه‌شنبه ۲ دی ماه تعطیل شد
     
    ستاد مدیریت بحران آذربایجان غربی از تعطیلی مدارس ارومیه برای پیشگیری از شیوع آنفلوانزا روز سه شنبه دوم دی ماه خبر داد.
     
     با تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌غربی، مراکز آموزشی و تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان شامل پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر روز سه‌شنبه ۲ دی ماه ۱۴۰۴ با هدف پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال آن تعطیل بوده و آموزش به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.
     
    با توجه به اعلام دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی و با هدف صیانت از سلامت دانش‌آموزان و قطع زنجیره انتقال بیماری آنفلوانزا، رعایت موارد زیر به صورت جدی توصیه می‌شود:
     
    رعایت اصول بهداشتی بسیار مهم و ضروری بوده و از حضور در محیط‌های شلوغ و سربسته خودداری کرده و استفاده از ماسک در صورت حضور در این مکان‌ها توصیه می‌شود.
     
    پرهیز از تماس نزدیک با افراد مشکوک ضروری بوده و شست‌وشوی مکرر دست‌ها، مهم‌ترین اقدام پیشگیری‌کننده است.
     
    علائمی مانند تب، سرفه، ضعف عمومی، خستگی شدید، درد عضلانی، آبریزش بینی، تنگی نفس و در برخی موارد تهوع، استفراغ و اسهال از نشانه‌های شایع این بیماری است.
     
    مصرف مایعات فراوان به‌ویژه نوشیدنی‌های گرم و نیز میوه‌ها و سبزیجات تازه توصیه می‌شود.
     
    گروه‌های پرخطر شامل کودکان زیر پنج سال، سالمندان بالای ۶۵ سال، زنان باردار، بیماران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای همچون دیابت، آسم، بیماری‌های قلبی و ریوی، نارسایی کلیه و …، افراد دارای نقص ایمنی و همچنین کارکنان حوزه بهداشت و درمان بیش از دیگران در معرض خطر ابتلاء و بروز عوارض شدید آنفلوانزا هستند.
     
    اگر شهروندان علائم بیماری را در خود مشاهده کردند، حتماً به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کرده و از خوددرمانی به‌طور جدی پرهیز شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما