یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • تصویری بر مهم‌ترین رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده

  • زمان امتحانات نهایی تغییر نکرده است

  • عراقچی وارد «مسقط» شد

  • لیست مازاد پرسپولیس مشخص شد

  • حمله بزرگترین ارتش جهان به قایق‌های صیادی ایران! / فیلم

  • جنایتکاران جنگی باید به تناسب جنایتی که مرتکب شده‌اند هم مجازات شوند و هم خسارت پرداخت کنند

  • دیدار عراقچی با همتای عمانی

  • فراخوان پهلوی هم‌زمان با تشییع، با شکست روبه‌رو شد + فیلم

  • فدوی: شهادت امام شهید مسیر انقلاب را روشن‌تر کرد + فیلم

  • حمله ۹۰۰ مار به ساکنان مردم چین / فیلم

  • دنیا چقدر منو عوضم کرد یا اباصالح / پویانفر

  • تهدید جدید ترامپ علیه ایران با ادعای تلاش برای ترورش

  • آیا ایران و آمریکا هفته آینده مذاکره می‌کنند؟ / تلاش‌ پاکستان و قطر برای بازگشت به توافق‌نامه +فیلم

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵

  • نمای متفاوت از محل تدفین امام خامنه‌ای شهید / فیلم

  • بعثی‌ها به اسرا آمپول زدند تا عزاداری نکنند+عکس

  • چرا دلار دوباره گران شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415219
    تاریخ انتشار: 27/آذر/1404 - 19:36
    اقدام جنجالی کاخ سفید:

    ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا

    کاخ سفید در اقدامی جنجالی و بی‌سابقه به هواداران ایران و سه کشور دیگر برای دیدن بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۶ اجازه ورود به آمریکا را نخواهد داد.

    ممنوعیت ورود هواداران ایران و سه کشور دیگر به آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    به نقل از اسپورت ۲۴، دولت آمریکا در اقدامی جنجالی اعلام کرد ورود هواداران تیم‌های ملی ایران، هائیتی، سنگال و ساحل عاج در دوران برگزاری جام جهانی به این کشور به خاطر ملاحظات امنیتی ملی ممنوع است.

     
    این تصمیم دولت ترامپ موجی از بحث و جدل را در سطح بین‌المللی ایجاد کرده است. این تصمیم در چارچوب گسترش فهرست کشورهایی است که مشمول محدودیت‌های ویزای ورودی هستند و به معنای محروم‌شدن هزاران هوادار از حمایت مستقیم تیم‌های ملی‌ کشورهایشان در ورزشگاه‌های آمریکاست.
     
    این تصمیم با انتقادهای شدید در محافل ورزشی و حقوقی مواجه و به عنوان اقدامی خودسرانه توصیف شده است که هدفش هوادارانی است که تنها می‌خواهند از تیم‌های ملی خود در بزرگ‌ترین رویداد فوتبال جهان حمایت کنند.
     
    این تصمیم در تاریخ جام‌های جهانی «بی‌سابقه» توصیف شده است. طبق گزارش روزنامه فرانسوی «اکیپ» به نقل از حساب «The Touchline» در پلتفرم «ایکس»، این فهرست ممکن است به تیم پنجمی نیز گسترش یابد و آن تیم ملی جمهوری دموکراتیک کنگو است که باید در پلی‌آف بازی کند.
     
    بر اساس همین منابع، فرمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، هفته گذشته امضا کرده است، ممنوعیت کامل سفر هواداران عادی از کشورهای مذکور را در طول دوره برگزاری مسابقات اعمال می‌کند. تنها استثناها شامل هیأت‌های رسمی بازیکنان، کادر فنی و خانواده‌های مستقیم آنها می‌شود اما هواداران عادی از حضور در ورزشگاه‌های آمریکا برای تماشای مسابقات محروم خواهند بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما