چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • بلیت پرواز عتبات در جیب کاروان‌های غیرمجاز

  • تصادف خودرو با شهروندان مشهدی عمدی و امنیتی نبود

  • واکنش قالیباف به جنایت آمریکا در مراسم عروسی کوهستک

  • استقلال لباس رزم پوشید + عکس

  • شهادت ۴ تن از رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در کرمانشاه

  • لحظه اصابت موشک ایرانی به مواضع آمریکایی در اربیل

  • خطرناک‌تر از خودِ بمب، عادی‌شدن بمباران است

  • حمله آمریکا به مراسم عروسی در ایران جنایت جنگی تمام‌عیار است

  • هرگونه حمله با سرنوشت اصحاب فیل پاسخ داده می‌شود!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۱۱ شهریور

  • از میناب تا سیریک؛ حملاتی که مردم را هدف قرار می‌دهد+ عکس

  • یا آمریکا را بیرون کنید یا پاسخ کوبنده بگیرید

  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به کشورهای منطقه / فیلم

  • آشیانه پهپادها به آتش کشیده شد

  • ٨ میلیون دلار برای صفر بازی

  • قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

  • سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه‌های پهپادهای آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند

  • حمله به تیتین؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا

  • حمله آمریکا به یک عروسی در سیریک / فیلم لگویی

  • توافق مکه مبتنی بر بازدارندگی جمعی است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415036
    تاریخ انتشار: 24/آذر/1404 - 21:32

    کاهش ۴۰ درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن

    رئیس اتاق بازرگانی گفت: پس از اجرای طرح سه نرخی شدن بنزین، مصرف سوخت ۴۰ درصد کاهش یافته و خوشبختانه وفاق خوبی بین مردم و مسئولان در این زمینه شکل گرفته است.

    کاهش ۴۰ درصدی مصرف بنزین بعد از سه‌نرخی شدن

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: در این تحول نرخ بنزین تحولی در معیشت مردم اتفاق افتاد، اما همکاری مردم نشانگر وفاق ملی و همدلی مردم با سیاست‌های دولت است و خوشبختانه سه نرخی شدن قیمت بنزین بدون آنکه اتفاقی در کشور بیفتد انجام شد.

     
    وی افزود: مطابق صحبت‌های آقای عارف، معاون اول رئیس در اول روزی که قیمت بنزین اصلاح شد ۴۰ درصد مصرف بنزین در کشور کاهش پیدا کرد. این مسئله هم در موضوع ترافیک و محیط زیست اثرات خوبی دارد. امیدواریم این برنامه‌ها در سیاست‌های دولت ادامه پیدا کند.
     
    رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با اشاره به استفاده غیرمنطقی از کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف تاکید کرد: مشکلی در تامین این کارت‌ها اتفاق افتاده، اما اتاق بازرگانی هیچ کار غیرمنطقی در این زمینه انجام نمی‌دهد. البته این کار جزو تکالیف و برنامه‌های اتاق است که در کمیسیون‌ها و تشکل‌ها بررسی خواهد شد.
     
    حسن‌زاده همچنین درباره کمبود نهاده‌های دامی و مشکلات متعاقب آن برای دامداری‌ها بیان کرد: این مسئله در تامین غذای مردم اختلالاتی ایجاد کرده بود که قرار شد تمامی نیاز دامداری‌ها و مرغداری‌ها تامین و به استان‌ها بارگذاری شود. انشالله در روز‌های آینده هیچگونه کمبودی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
     
    وی اظهار کرد: ما کاملاً ذخیره لازم را تا پایان سال در بخش کالا‌های اساسی داریم که نشان دهنده همکاری خوب قشر توزیع و تولید در کشور است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما