شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414873
    تاریخ انتشار: 22/آذر/1404 - 20:06

    شرط AFC برای باشگاه‌داری استقلال و سایرین در رشته‌های دیگر

    یک منبع آگاه توضیحاتی درباره بحث ممنوعیت تیمداری یک باشگاه فوتبال در سایر رشته‌ها ارائه کرد.

    شرط AFC برای باشگاه‌داری استقلال و سایرین در رشته‌های دیگر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    از صبح امروز بحث ممنوعیت تیمداری باشگاه‌های لیگ برتری فوتبال در رشته‌های دیگر به سوژه داغی در فوتبال کشور تبدیل شده که البته مصطفی زارعی، رئیس دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای بحث تیمداری باشگاه‌های لیگ برتر در رشته‌های دیگر را به صورت‌های مالی مستقل و ساختار حقوقی مستقل در سایر رشته‌ها مشروط کرد. 

     
    یک مقام آگاه در این زمینه اظهار داشت: باشگاه‌های لیگ برتر فوتبال در صورت داشتن شخصیت مستقل می‌توانند در رشته‌های دیگر تیمداری کنند. ۸ مورد از معیارهای صدور مجوز حرفه‌ای مالی است و هر ۸ معیار نیز مربوط به صورت‌های مالی حسابرسی شده پایان دوره است‌. در آیین نامه به صراحت قید شده صورت‌های مالی باید متعلق به فعالیت‌های فوتبالی یک باشگاه باشد.
     
    وی افزود: از لحاظ حقوقی صورت حساب مالی فقط در صورتی می‌تواند متعلق به فوتبال باشد که موضوع فعالیت شرکت فقط فوتبال باشد و هیچ حالت دیگری ندارد. به همین دلیل اگر باشگاه می‌خواهد در رشته دیگری فعالیت کند، باید از لحاظ حقوقی زیرساخت خود را فراهم کرده و شرکت زیرمجموعه ثبت کند. فقط باید از لحاظ حقوقی و مالی الزامات AFC برآورده شود.
     
    وی درباره اینکه گفته می‌شود به صورت مثال اگر علی تاجرنیا بخواهد در رشته دیگری تیمداری کند به اسم مدیرعامل باشگاه استقلال نمی‌تواند این کار را انجام بدهد نه اینکه باشگاه حق تیمداری در رشته دیگر را ندارد، توضیح داد: تاکنون در ۲ جلسه در این مورد با AFC صحبت شده است‌. این بحث جدید هم نیست و ۳ سال قبل موضوع به باشگاه‌ها اعلام شده که باید به این سمت و سو حرکت کنند.
     
    این مقام آگاه اضافه کرد: الان کنفدراسیون اخطار مجددی داده است. مکاتبات با باشگاه‌ها در این خصوص از سه سال قبل موجود است. حتی در سال ۲۰۲۱ استقلال، پرسپولیس و گل‌گهر که از آسیا حذف شدند، یکی از دلایلش این بود که در صورت‌های مالی‌شان قید نشده بود که این هزینه‌ها صرفا فوتبالی است و تا این حد بحث برای AFC اهمیت دارد.
     
    وی توضیح داد: AFC می‌گوید متقاضی مجوز باید باشگاه فوتبالی باشد. ماده ۱۴ آیین نامه یوفا به جای SHALL(باید) از واژه MAY(‌می‌تواند) استفاده کرده است. گفتم یکی از بندهای استنادی ماده ۱۲ آیین نامه AFC است. بحث مهم‌تر صورت‌های مالی است که شک و شبهه‌ای در آن وجود ندارد.
     
    این مقام آگاه درباره اینکه با این تفاسیر باشگاهی مثل استقلال باید برای تیمداری در رشته‌های دیگر صورت‌های مالی و زیرساخت حقوقی مستقلی از تیم فوتبال داشته باشد، گفت: اگر مثلا باشگاه استقلال جوییار ثبت شده و مدیرعامل مستقلی دارد، منبع تغذیه‌اش هم در صورت‌های مالی باشگاه استقلال تهران نمی‌آید، ایرادی برای فعالیتش وجود ندارد اما آیا الان استقلال جویبار داریم؟!
     
    وی ادامه داد در این صورت شخص علی تاجرنیا نمی‌تواند مدیرعامل باشگاه استقلال جویبار باشد، تصریح کرد: ما از طرفی قانون تجارت را داریم و از طرفی با آیین‌نامه صدور مجوز حرفه‌ای کنفدراسیون که برای صدور مجوز الزام‌آور است. قانون تجارت می‌گوید یک شخص نمی‌تواند مدیرعامل ۲ شرکت باشد. به همین دلیل به صورت مثال تاجرنیا نمی‌تواند مدیرعامل باشگاه کشتی استقلال جویبار باشد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما