جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414501
    تاریخ انتشار: 16/آذر/1404 - 22:22
    یونیفل:

    اسرائیل آشکارا توافق آتش‌بس در لبنان را نقض می‌کند

    فرمانده نیروهای حافظ صلح سازمان ملل مستقر در جنوب لبنان (یونیفل) تأکید کرد که رژیم صهیونیستی به طور آشکار، توافق آتش‌بس در لبنان را نقض می‌کند.

    اسرائیل آشکارا توافق آتش‌بس در لبنان را نقض می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    ژنرال «دیوداتو آپانیارا» فرمانده یونیفل در گفت‌وگو با کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی درباره وضعیت لبنان گفت: اوضاع بسیار شکننده است و هر اشتباهی ممکن است به تنشی بزرگ منجر شود.

     
    وی افزود: ما هیچ مدرکی دال بر اینکه حزب‌الله در حال بازسازی توان خود در جنوب رود لیتانی است، نداریم؛ اسرائیل آشکارا توافق آتش‌بس در لبنان را نقض می‌کند.
     
    فرمانده یونیفل همچنین گفت: مأموریت ما نظارت بر آتش‌بس و حمایت از ارتش لبنان است و ما اختیار خلع سلاح حزب‌الله را نداریم، حملات اسرائیل علیه لبنان اما، نقض مستمر و آشکار قطعنامه ۱۷۰۱ است و من ملزم هستم آن را گزارش دهم.
     
    قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد در سال ۲۰۰۶ خواستار توقف کامل حملات و خروج اسرائیل از لبنان شده است.
     
    رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا توافق آتش‌بس را امضا کرد.
     
    بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما