پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414095
    تاریخ انتشار: 09/آذر/1404 - 13:19

    شلمون بخوانید و یک دبه بنزین جایزه بگیرید!

    شماره ۴۵ نشریه طنز شلمون منتشر شد.

    شلمون بخوانید و یک دبه بنزین جایزه بگیرید!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سراج 24 ،

     اگر جزو افرادی هستید که هوای پاک را دوست می‌دارند؛ اگر از آلودگی کلانشهرها دل‌آزرده می‌شوید و اگر از سوختن جنگل‌ها و منابع طبیعی جگرتان می‌سوزد؛ شلمون این ماه به دردتان خواهد خورد و خواهید دانست که برای خاموش کردن آتش، گاهی باید آب را بریزید آنجایی که نمی‌سوزد؛ نه آنجایی که می‌سوزد!

    حوادث زیست محیطی جای خود؛ موضوع دیگری که این شلمون را خواندنی کرده، بنزین است. در آزمون هوش صفحه دوم این شماره از اسرار گرانی بنزین باخبر شده و اگر بخت با شما یار باشد برنده یک دبه بنزین سوپر خواهید شد. (در صورتی که کارت سوختتان جواب دهد یا اصلاً کارت سوختی باقی مانده باشد!)

    شاید از لگد زدن چهارپایان زیاد شنیده باشید؛ اما این دفعه ما از لگد زدن برخی دوپایان خبر آورده‌ایم. سخنگوی انجمن صنایع لبنی که گفته: «گران میکنیم و نیاز به متولی نداریم!»

    البته وقتی آدمیزاد شیر یارانه‌ای را برای تولید داخلی دریافت کند ولی محصولاتش را صادر کند و ارز آن را هم بخورد و به داخل برنگرداند، خیلی طبیعی است که اخلاطش به هم بریزد و جفتکش بیاید!

    اما بعد؛ به بهانه حملات رسانه‌های زنجیره‌ای (زنجیری؟) به جناب عباس عراقچی هم، کاریکاتور چهره‌ی ایشان را، به قلم استاد محمدعلی رجبی، به نمایش گذاشته‌ایم و کمی هم از هنرِ «جوش دادن معامله» - آنگونه که همان رسانه‌های مذکور می‌پسندند - گفتیم.

    همچنین از موجود عجیبی رونمایی کردیم که شبیه آدمیزاد است. اما وقتی برایش فلوت بزنند، دهانش مثل سبد مرتاض‌های هندی باز می‌شود و از آن ماری رقصان بیرون می‌آید! البته به شرطی که در آن فلوت، حضرت آمریکای عزیز بدمد.

    ضمناً! روز زن را هم پیشاپیش مورد هدف قرار دادیم و به سؤال «چرا این همه روز زن داریم؟» برای بار اول و آخر پاسخ داده‌ایم.

    با همراهی طنزپردازانی چون سیده فاطمه حسینی، زینب ضامنی، علی‌رضا عبدی، سید علیرضا مهدوی‌زاده، سجاد گیل‌پور، میرعماد الحسنی، علی رجبیان، فاطمه ندیمی، فرشته پناهی، مجید نجفی و مریم تعقلی.
    قابل دریافت از لینک زیر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما