پنجشنبه 06 آذر 1404 - Thu 27 Nov 2025
  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413973
    تاریخ انتشار: 06/آذر/1404 - 09:45

    شهادت یک مرزبان غیور اهل سنت

    مرزبان غیور هنگ مرزی سراوان که ۲۴ شهریورماه در عملیات گشت‌زنی در جنوب‌شرق کشور مجروح شده بود، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

    شهادت یک مرزبان غیور اهل سنت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    سردار رضا شجاعی، فرمانده مرزبانی استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: مأموران یگان تکاوری اسفندکِ هنگ مرزی سراوان هنگام گشت‌زنی در محورهای مواصلاتی حوالی روستای اسفندک از توابع شهرستان سراوان، در تاریخ ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ هدف حمله گروهک تروریستی قرار گرفتند.

     

    در پی این حمله، مرزبانان غیور با اعضای این گروهک درگیر شدند.مرزبان وظیفه هنگ مرزی سراوان، «متین باهورزهی سورانی»، در جریان حمله تروریستی حین گشت‌زنی در منطقه مرزی اسفندکِ جنوب‌شرق کشور، توسط افراد مسلح ناشناس که با پوشش یک خودروی تاکسی تردد می‌کردند، از ناحیه شکم هدف گلوله قرار گرفت. وی با وجود ۴۲ روز بستری و تلاش کادر درمان در بیمارستان ثامن‌الائمه مشهد، به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

     

    وی با اشاره به آغاز اقدامات برای دستگیری عاملان شهادت مرزبان وظیفه‌شناس، خاطرنشان کرد: تروریست‌های کوردل باید بدانند که با حملات ناجوانمردانه و به شهادت رساندن مأموران جان‌برکف، اراده ما برای مقابله با اقدامات کور تروریستی و اشرار مسلح بیش از پیش مستحکم‌تر می‌شود. امنیت مردم خط قرمز پلیس است و دشمنان قسم‌خورده نظام هرگز نخواهند توانست به اهداف شوم و شیطانی خود در ایجاد ناامنی و برهم‌زدن آرامش مردم دست یابند.شهید وظیفه «متین باهورزهی سورانی»، از اهل سنت، مجرد و ساکن شهرستان سراوان بود که در راه پرافتخار حراست از میهن به درجه شهادت نائل آمد.

    برچسب ها: شهادت ، مرزبان ، اهل سنت ،
    نظرات بینندگان
    نظرات شما