چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413548
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1404 - 12:18

    بیانی: امیدوارم مصر حریف‌مان در فینال باشد

    پیشکسوت فوتبال کشورمان ابراز امیدواری کرد تیم ملی مصر به فینال تورنمنت چهارجانبه العین صعود کند و حریف ایران شود.

    بیانی: امیدوارم مصر حریف‌مان در فینال باشد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    شاهرخ بیانی درباره برتری تیم ملی فوتبال ایران برابر کیپ‌ورد و صعود به فینال تورنمنت چهارجانبه العین امارات اظهار داشت: امیر قلعه‌نویی دنبال حفظ شکل تیمی‌اش بود، به این صورت که ساختار دفاعی را محکم کند و روی ضدحملات به گل برسد که بازیکنان تیم ملی در اجرای این تاکتیک تا حدودی موفق بودند. کیپ‌ورد تا پشت 18 قدم ما خوب جلوی می‌آمد، ولی فشار خاصی روی دروازه ایران ایجاد نکرد. در مجموع عملکرد تیم ملی بد نبود و می‌توان گفت شایسته پیروزی بود.

     

     وی در ادامه افزود: مهمترین اتفاق بازی با کیپ‌ورد بازگشت سیدمجید حسینی به خط دفاعی این تیم بود. او مدت‌ها به دلیل مصدومیت در ترکیب تیم ملی حضور نداشت و اتفاقاً مقابل کیپ‌ورد خوب بازی کرد. در بازی دیشب خط دفاع عملکرد خوبی داشت، اما در خط هافبک سرعت انتقال توپ به حمله پایین بود. ما باید هافبکی کنار سعید عزت‌اللهی بگذاریم که با سرعت بیشتری به حمله نزدیک شود و سرعت انتقال توپ را بیشتر کند.

     

    هافبک پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان تصریح کرد: بارها گفته‌ام ما باید بازیکنانی داشته باشیم که هم خلاق باشند و هم خوب پاس بدهند. خیلی مهم است که انتقال توپ از خط هافبک به حمله با سرعت بیشتری انجام شود. وقتی به حمله می‌رویم باید با تعداد نفرات بیشتری وارد شویم. باید این مشکل تا جام جهانی برطرف و تیم ملی در فاز تهاجمی تقویت شود.

     

    کاپیتان پیشین تیم فوتبال استقلال در پایان گفت: خدا کند مصر به فینال برسد، چون هنوز با تیمی که فشار خوبی به تیم ملی وارد کند، بازی نکرده‌ایم. باید با تیم گردن کلفتی بازی کنیم تا عیار تیم ملی مشخص شود. ما در بازی با کیپ‌ورد توپ را به حریف داده بودیم که در ضدحمله گل بزنیم. مصری‌ها بازیکنان بهتری دارند و تیم‌شان به مراتب قوی‌تر از کیپ‌ورد است. اگر مصر به فینال بیاید عیار ما مشخص و نقاط ضعف و قوت‌مان معلوم می‌شود. ما بارها با ازبکستان بارها بازی کرده‌ایم و امیدوارم مصر حریف ایران در فینال شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما