چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412936
    تاریخ انتشار: 13/آبان/1404 - 19:24

    واکنش مسلمانان و مسیحیان نیجریه به تهدید ترامپ

    مسلمانان و مسیحیان نیجریه با تاکید بر همزیستی مسالمت‌آمیز با یکدیگر، تهدید رئیس‌جمهوری آمریکا علیه این کشور را غیرقابل قبول اعلام‌کردند.

    واکنش مسلمانان و مسیحیان نیجریه به تهدید ترامپ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    خبرگزاری فرانسه در گزارشی به واکنش مسلمانان و مسیحیان نیجریه به تهدید رئیس جمهور آمریکا برای مداخله نظامی در این کشور اشاره کرد و نوشت: شهروندان نیجریه از هر دو طیف مسلمان و مسیحی، به تهدید دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری ایالات متحده برای مداخله نظامی در این کشور معترض هستند.

     
    شهروندان نیجریه ای از هر دو گروه مسلمان و مسیحی در مصاحبه با خبرگزاری فرانسه تاکید کردند که ریشه درگیری‌ها در این کشور بیش از آنکه مذهبی باشد، در ضعف مدیریت زمین، فقر و ناکارآمدی نهادهای دولتی نهفته است و قربانیان آن، هم مسیحیان و هم مسلمانان هستند.
     
    نیجریه، پرجمعیت‌ترین کشور آفریقا، از نظر جمعیتی به‌طور تقریبا مساوی میان جنوب با اکثریت جمعیت مسیحی و شمال با اکثریت مسلمان تقسیم شده است. در ایالت پلاتو و دیگر مناطق موسوم به «کمربند میانی» نیجریه، درگیری‌های خونینی میان کشاورزان عمدتاً مسیحی و چوپانان مسلمان بر سر منابع و زمین‌های این منطقه جریان دارد. این درگیری‌ها بارها به کشته‌شدن ده‌ها نفر و تخریب روستاها انجامیده است.
     
    ترامپ آخر هفته گذشته در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد که به پنتاگون دستور داده است برای «پاسخ به قتل گسترده مسیحیان در نیجریه»، طرح احتمالی حمله نظامی را آماده کند. او به خبرنگاران گفت: «ممکن است نیرو اعزام کنیم یا از حملات هوایی استفاده کنیم... در حال بررسی گزینه‌های مختلف هستم.»
     
    در واکنش به این اظهارات، بولا احمد تینوبو رئیس‌جمهوری نیجریه، تأکید کرد که «همزیستی دینی» بخشی از هویت ملی این کشور است.
     
    رئیس جمهوری نیجریه گفت: روابط ما با آمریکا باید بر پایه احترام متقابل و واقع‌گرایی بنا شود، نه بر مبنای برداشت‌های نادرست از واقعیت‌های میدانی در نیجریه.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما