شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412913
    تاریخ انتشار: 13/آبان/1404 - 15:14

    افشای 20 میلیارد دلار معافیت مالیاتی در جیب 1 درصدی‌ها

    به گفته یکی از نمایندگان مجلس و براساس گزارش سازمان امور مالیاتی سالیانه بیش از 2200 همت معافیت مالیاتی معادل حدود 20 میلیارد دلار داده می‌شود که 98 درصد این معافیت‌ها محدود به 1 درصد شرکت‌های بزرگ است.

    افشای 20 میلیارد دلار معافیت مالیاتی در جیب 1 درصدی‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    میثم ظهوریان نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس اخیراً در خصوص حجم بالای معافیت‌های مالیاتی با وجود مشکلات موجود کسری بودجه دولت گفت: براساس گزارشی که من از سازمان امور مالیاتی دریافت کرده‌ام، 2 هزار و 209 هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی تعریف کرده‌ایم که 98 درصد آن متعلق به 1 درصد شرکت‌های بزرگ است.

    وی افزود: در حال حاضر و براساس قوانین نرخ مالیاتی شرکت‌های کوچک و متوسط 25 درصد است که با تمام تخفیفات به 18 درصد می‌رسد. این در حالی است که شرکت‌های بزرگ بین 4 تا 6 درصد نرخ مالیات دارند. این نرخ هم نتیجه همان معافیت‌های مالیاتی است که به اسم حمایت از تولید، حمایت از بازار سرمایه و مناطق محروم داده‌ایم.

     

    محدودیت سرمایه‌گذاری 3 میلیارد دلاری  در نفت در برابر 20 میلیارد دلار معافیت مالیاتی

    ظهوریان با اشاره به مکالمات بین دولت و مجلس در خصوص کسری منابع موجود گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس اعلام کرد که ما گیر 3 میلیارد دلار برای سرمایه‌گذاری در میادین نفتی هستیم تا در نتیجه آن سالی 8 میلیارد دلار درآمد کسب کنیم.  من به ایشان گفتم که شما 2 هزار و 209 هزار میلیارد تومان یعنی معادل 20 میلیارد دلار معافیت مالیاتی می‌دهید.

    وی تاکید کرد: امسال با بندی که خود دولت به بودجه وارد کرد 150 هزار میلیارد تومان دیگر به معافیت‌های مالیاتی اضافه شد. من از یکی از معاونین سازمان برنامه و بودجه پرسیدم شما که منابع ندارید چرا این بند را در بودجه آوردید. پاسخ دادند که دو وزیر ما را مجبور کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما