چهارشنبه 24 تير 1405 - Wed 15 Jul 2026
  • راهزن ناکام هرمز

  • ۳ اشتباه اساسی ریاض در حمله به یمن

  • پنتاگون برای عراق خط و نشان کشید: یا ایران یا آمریکا!

  • موج بارش‌های تابستانه در راه ۵ استان

  • از بحرین تا اردن؛ موج‌های پیاپی عملیات نصر و صاعقه

  • سنتکام از پایان تجاوز خود به ایران خبر داد

  • مشاور قالیباف به اقدامات صداوسیما علیه مذاکرات

  • پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن و کویت

  • قیمت جهانی طلا امروز

  • انهدام پهپاد لوکاس دشمن آمریکایی در لارستان فارس

  • نقل و انتقالات پرسپولیس / خرید جدیدبرای سرخ پوشان + جدول

  • نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهند آمد

  • وقوع حادثه دریایی در سواحل عمان

  • سیاست مهار ایران، بر پایه یک دروغ بنا شد/تل‌آویو تهدید اصلی منطقه است

  • بازگشت خلبانی که محاصره یمن را شکست / عکس

  • مترو و اتوبوس‌ ۲ ماه دیگر رایگان شد

  • آخرین تغییرات هفت کمیسیون تخصصی مجلس در اجلاسیه سوم

  • کرکس سیاه روده تمساح را بیرون کشید و بلعید / فیلم

  • بسکتبالیست اهل سودان جنوبی با قد استثنایی / عکس

  • طوفان پدیده نادر آبشار معکوس را رقم زد / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412515
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1404 - 10:44

    مرگ مشکوک نوعروس

    پدر زن جوانی که فقط ۴۰ روز بعد از ازدواجش فوت شده و جسد او به طرز مشکوکی به خانواده‌اش تحویل داده شده بود، از دامادش به اتهام قتل شکایت کرد.

    مرگ مشکوک نوعروس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از روزنامه جام جم

    اوایل هفته جاری مردی میانسال با حضور در شعبه اول بازپرسی دادسرای جنایی تهران از داماد خود به اتهام قتل دختر جوانش شکایت کرد و پرونده با دستور قضایی به اداره دهم پلیس آگاهی تهران ارسال شد.

    شاکی در جریان تحقیقات گفت: دخترم با مردی آشنا شده و به او علاقه‌مند بود، اما ما به این وصلت رضایت نداشتیم. سرانجام دخترم بدون اجازه ما عقد کرد و به تهران آمد. وقتی موضوع را فهمیدیم، خیلی ناراحت شدیم، اما بعد دیگر مخالفتی نکردیم. چند مرتبه تلفنی با دخترم حرف زدم، اما وقتی شوهرش متوجه شد، با او جروبحث کرد و دیگر اجازه نداد با ما تماس داشته باشد.

    وی ادامه داد: دل‌نگران دخترم بودیم و نمی‌دانستیم با شوهرش در کدام محله تهران زندگی می‌کند و چه سرنوشتی در انتظارش است. چند مرتبه به تهران آمدیم، اما او را پیدا نکردیم. ۴۰ روز از ازدواج آنها گذشته بود که مردی به من زنگ زد و گفت دخترم بدحال شده و در یکی از بیمارستان‌های اطراف شهرمان بستری شده است، اما وقتی به آنجا رفتم او را ندیدم. با شماره مرد غریبه تماس گرفتم تا این‌که سرانجام بعد از چند ساعت پاسخ داد و این‌بار گفت دخترم فوت شده و برای تحویل جسد به جاده‌ای در حوالی شهرمان بروم.

    شاکی ادامه داد: با شنیدن این حرف‌ها شوکه شدم. باورم نمی‌شد دختر جوانم که بیماری خاصی هم نداشت و سالم بود یکباره فوت کرده باشد. شوکه شده بودم و نمی‌توانستم حرف‌های آن مرد که می‌گفت از طرف دامادم تماس می‌گیرد را قبول کنم. به جاده‌ای که مرد غریبه گفت رفتم. او در آنجا پیکر دخترم را تحویلم داد.

    وی افزود: باورم نمی‌شد دختر نازنینم که تا چند هفته قبل با من حرف می‌زد، حالا فوت شده است. آن مرد رفت و درباره علت مرگ دخترم حرفی نزد. من حال درستی نداشتم. جسد را در خودرو گذاشتم و راهی خانه‌ام در شهرستان شدم. پلیس در جاده جسد را دید و به من مشکوک شد.

    مرد میانسال گفت: ماجرا را به پلیس گفتم و بعد جسد دخترم را به پزشکی قانونی منتقل کردند که بعد از چند روز فهمیدیم بر اثر مصرف متادون فوت شده است. دخترم معتاد نبود. شوهرش گفت دخترم خودش متادون مصرف کرده و در مرگ او هیچ نقشی ندارد، اما من به حرف‌های دامادم مشکوکم، چراکه اگر دخترم خودش فوت کرده بود، چرا جسد را به مرد غریبه‌ای داد تا تحویلم دهد؟ از او بابت قتل عمد دخترم شکایت دارم.

    محسن اختیاری بازپرس شعبه اول دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر گفت: با توجه به شکایت این مرد، قرار شد از داماد خانواده در اداره دهم پلیس آگاهی تهران نیز تحقیق شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما