پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412512
    تاریخ انتشار: 08/آبان/1404 - 10:32

    بازگشت مشکوک این بازیکن به استقلال

    شنیده‌ها از ادامه لابی‌های سیاسی در هلدینگ خلیج فارس برای بازگشت علی خطیر به سمت سابق خود حکایت دارد.

     بازگشت مشکوک این بازیکن به استقلال

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از همشهری آنلاین ،

    بعد از استعفای علی نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال بیش از دو ماه است که علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه، به عنوان سرپرست مدیرعاملی امور استقلال را اداره می‌کند و تصمیمات اصلی مدیریتی نیز توسط او گرفته می‌شود. با این حال، به دلیل موانع قانونی برای حضور همزمان تاجرنیا در دو سمت، لازم است طی روزهای آینده تکلیف مدیرعاملی استقلال مشخص شود.

    در همین زمینه، نظری درباره جلسه اخیر هیات مدیره گفته بود: «بحث مدیرعاملی هم مطرح شد و آقای تاجرنیا برخی اسامی را پیشنهاد کردند. تلاش می‌کنیم او را برای ماندن قانع کنیم، اما اگر نپذیرد، گزینه‌های دیگر را بررسی خواهیم کرد.»

    با این حال شنیده‌ها از ادامه لابی‌های سیاسی در هلدینگ خلیج فارس برای بازگشت علی خطیر به سمت سابق خود حکایت دارد؛ لابی‌هایی که گفته می‌شود توسط حسین قربانزاده و دو عضو هیات مدیره نزدیک به خطیر دنبال می‌شود و در روزهای اخیر شدت گرفته است.

    این در حالی است که ابهامات متعددی درباره دوران مدیریتی خطیر و حتی قبل‌تر از آن هنوز بی‌پاسخ مانده است؛ از ماجرای قراردادهای استراماچونی و شفر گرفته تا نحوه هزینه‌کرد مبالغ دریافتی از هلدینگ خلیج فارس و قرارداد با اسپانسرهای مشکوک که هرگز درباره آن‌ها شفاف‌سازی نشد. حتی در روزهای اخیر نیز «خانی»، عضو وقت هیات مدیره استقلال، اتهاماتی را به خصوص درباره پرونده منتظر محمد در دوران مدیریت خطیر مطرح کرد که هنوز پاسخی رسمی به آن داده نشده است.

    در هر صورت آنچه اکنون درباره آینده مدیریتی استقلال مطرح است، در سایه ابهامات جدی پیرامون علی خطیر قرار دارد؛ ابهاماتی که از دوران پیشین حضور او در استقلال آغاز شد و تا امروز هیچ‌گونه شفاف‌سازی رسمی درباره گزارش‌ها، قراردادها و حواشی مدیریتی آن دوره صورت نگرفته است.

    از سوی دیگر انتخاب مدیرعامل با لابی‌های سیاسی در باشگاهی مثل استقلال، که میلیون‌ها هوادار به تصمیمات آن چشم دوخته‌اند، می‌تواند تبعات سنگینی داشته باشد، به‌ویژه وقتی صحبت از فردی مانند خطیر است که کارنامه‌اش در استقلال با ناکامی و حاشیه همراه بود.

    این در صورتی است که تجربه مدیریتی او در نساجی مازندران نیز نشان می‌دهد که بازگشتش به استقلال اتفاق خوبی نیست. تیمی که می‌توانست همچنان در لیگ برتر بماند اما در دوران مدیریت خطیر مسیر نزولی را طی کرد و حالا در لیگ دسته اول حضور دارد که بر همین اساس، بسیاری معتقدند بازگرداندن چهره‌ای با چنین کارنامه‌ای به رأس مدیریت استقلال، می‌تواند برای باشگاه پرهوادار پایتخت تصمیمی پرریسک و اشتباه باشد.

    همه اینها در حالی هستند که شنیده می شود تاجرنیا ظاهراً با بازگشت خطیر به‌شدت مخالف است و خود نیز دو گزینه جدید برای مدیرعاملی استقلال به هلدینگ معرفی کرده است. با توجه به بازگشت محمد شریعتمداری از سفر مشهد، انتظار می‌رود طی روزهای آینده جمع‌بندی نهایی در این خصوص انجام شود و سرانجام تکلیف مدیرعاملی استقلال مشخص گردد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما