پنجشنبه 01 آبان 1404 - Thu 23 Oct 2025
  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 412009
    تاریخ انتشار: 01/آبان/1404 - 11:49

    قیمت خودرو امروز پنجشنبه اول آبان

    قیمت خودرو امروز 1 آبان 1404 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

    قیمت خودرو امروز پنجشنبه اول آبان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تجارت نیوز ،

    قیمت خودرو امروز 1 آبان 1404 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو نوسانات متناقضی را به نمایش گذاشت. کارشناسان بر این باورند که بازار خودرو هنوز از وضعیت رکود تورمی فاصله نگرفته است. در شرایطی که حجم معاملات واقعی کاهش یافته است، بهای انواع خودروها در مبادی عرضه همچنان مسیر صعودی خود را طی می‌کند. موج‌های اخیر افزایش قیمت بیشتر از فضای روانی، انتظارات تورمی ناشی از تحولات اقتصادی و سیاسی و رشد قیمت‌های کارخانه‌ای خودروسازان تاثیر گرفته است.

    با وجود این، اگر ثبات نسبی در متغیرهای اقتصادی برقرار شود، احتمال بازگشت آرامش به بازار خودرو وجود دارد. در عین حال، دیدگاه بلندمدت خریداران و سرمایه‌گذاران نشان می‌دهد خودرو هنوز در نگاه بسیاری کالایی برای حفظ ارزش سرمایه تلقی می‌شود.

    قیمت خودروهای داخلی

    وانت زامیاد گازسوز (رادیال) بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات داخلی را تجربه کرد. بر همین مبنا، این وانت زامیاد هفت میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص یک میلیارد و سه میلیون تومان ایستاد. از سوی دیگر، سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ)، پنج میلیون تومان ارزان شد تا با قیمت یک میلیارد و پنج میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

    رانا پلاس رشد سه میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ 907 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. از طرف دیگر، شاهین اتوماتیک G نیز سه میلیون تومان گران شد و روی قله یک میلیارد و 217 میلیون تومان ایستاد.

    قیمت خودروهای مونتاژی

    تیگو 8 پرومکس سردمدار تغیرات قیمتی میان محصولات مونتاژی بود. بر این اساس، این کراس‌اوور مونتاژی رشد 60 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ چهار میلیارد و 10 میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود. از سوی دیگر، آریزو 5 افت 10 میلیون تومانی را تجربه کرد تا به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 810 میلیون تومان سقوط کند.

    جک J4 رشد 20 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با برچسب قیمتی یک میلیارد و 290 میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی A5 نسبت به روز گذشته شش میلیون تومان ارزان شد و به نرخ معاملاتی دو میلیارد و 204 میلیون تومان رسید.

    میان محصولات بهمن‌موتور، رسپکت 2 رشد دو میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت یک میلیارد و 820 میلیون تومان خرید و فروش شود. همچنین، فیدلیتی الیت (7 نفره) نسبت به روز گذشته 25 میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ دو میلیارد و 555 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

    میان محصولات مونتاژی سایر شرکت‌ها، پیکاپ گرند خان رشد 50 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با برچسب قیمتی پنج میلیارد و 900 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.


     

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما