چهارشنبه 31 تير 1405 - Wed 22 Jul 2026
  • ؛ تقدیر از بهمن فرمان آرا / عکس

  • لحظه به صدا درآمدن آژیر خطر در کویت / فیلم

  • رکوردشکنی تازه طلای جهانی بازارها را شوکه کرد

  • آمریکا سیلی سخت خورد بار دیگر به نیرنگ مذاکره پناه برد

  • قیمت گوشی سامسونگ و آیفون سه‌شنبه ۳۰ تیر

  • آیا قهوه برای قلب مفید است؟

  • نزاع دسته‌جمعی در محله نیروی هوایی

  • قیمت سکه امروز سه شنبه 30 تیر

  • دیدار وزیر کشور با نخست‌وزیر پاکستان در اسلام‌آباد

  • بازیکن ستاره آلومینیوم اراک به باشگاه استقلال پیوست

  • همه هستی بدهم، هستی من نیز وطن

  • جنگی که به حساسیت‌های غرب‌آسیا دامن زد+عکس

  • تابوت‌های آماده!/ هلاک رسیدن سربازان آمریکایی

  • وقتی سلبریتی‌ها کارشناس جنگ می‌شوند+عکس

  • دستگیری مهره تبلیغاتی رژیم صهیونیستی در تهران

  • دوقطبی‌های کاذبی که فردوسی‌پور در مدت محدود ایجاد کرد + عکس

  • اشک‌های فردوسی‌پور پس از تعریف و تمجید حاج‌رضایی/ فیلم

  • خبر فوری / افزایش حقوق بازنشستگان انجام شد ؟

  • جنایت دشمن علیه کارکنان نیروی دریایی ارتش

  • آخرین وضعیت صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411685
    تاریخ انتشار: 26/مهر/1404 - 19:42

    بازگشت آرام قیمت‌ها به کانال‌های قبلی؛ دلار به ۱۰۷هزار تومان رسید، سکه در مسیر نزولی

    در پی عقب‌نشینی طلای جهانی و فروکش‌کردن هیجانات ارزی در بازار داخلی، روند قیمت‌ها در تهران نزولی شد؛ دلار آزاد بار دیگر به کانال ۱۰۷هزار تومان بازگشت.

    بازگشت آرام قیمت‌ها به کانال‌های قبلی؛ دلار به ۱۰۷هزار تومان رسید، سکه در مسیر نزولی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

      پس از چند روز نوسان هیجانی در بازار ارز و فلزات گران‌بها، نرخ‌ها امروز در تهران عقب‌نشینی قابل‌توجهی را تجربه کردند؛ دلار آزاد با کاهش بیش از سه‌هزار تومان نسبت به اوج هفته گذشته، دوباره وارد کانال ۱۰۷ هزار تومان شد، در بازار طلا نیز سکه طرح جدید با عقب‌گرد به محدوده ۱۱۳ میلیون تومان و طلای ۱۸عیار در کانال ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ایستاد؛ افتی که هم‌زمان با کاهش بهای جهانی طلا و کاهش انتظارات تورمی در داخل رقم خورده است.

     
    کارشناسان ارزی معتقدند مهم‌ترین عامل عقب‌نشینی دلار در معاملات امروز، افزایش عرضه اسکناس در بازار تجاری و صرافی‌ها و کنار آن، کاهش انتظارات هیجانی معامله‌گران خرد بوده است.
     
    به‌گفته فعالان میدان فردوسی، بانک مرکزی در روزهای اخیر با افزایش تزریق اسکناس از مسیر بازار حواله و درهم امارات، عملاً سطح تقاضای آزاد را کنترل کرده است، از سوی دیگر، پس از کاهش نرخ حواله درهم به زیر مرز ۳۰ هزار تومان، نرخ تبدیل آن نیز کاهشی شد و دلار نقدی تا ۱۰۷ هزار و ۵۵۰ تومان پایین آمد.
     
    هم‌صدایی بازار سکه و طلا با افت جهانی
     
    در بازار داخلی، روند کاهشی دلار به‌سرعت بر بازار طلا و سکه منعکس شد. سکه طرح جدید در ساعات پیش‌ازظهر به کانال ۱۱۳ میلیون تومان برگشت و حباب آن بار دیگر به حدود ۳ درصد کاهش یافت.
     
    کاهش بهای جهانی طلا نیز عامل کمکی دیگری بود؛ اونس جهانی تا محدوده ۴۲۳۰ دلار عقب نشست، دلیل این عقب‌نشینی، افزایش انتظارات از تداوم نرخ بهره بالا در آمریکا و کاهش خرید امن در بازارهای جهانی پس از فروکش تشنج‌های سیاسی بود، به‌تعبیر تحلیلگران بورسی، «طلا فعلاً پشت سد سیاست‌های انقباضی فدرال رزرو متوقف شده است».
     
    بازار در فاز اصلاح
     
    کاهش نرخ‌ها در بازار داخلی بیشتر رنگ‌وبوی اصلاح قیمتی دارد تا آغاز یک روند نزولی پایدار. فعالان می‌گویند تثبیت دلار در محدوده ۱۰۷ تا ۱۰۸ هزار تومان می‌تواند به شکل‌گیری آرامش کوتاه‌مدت در بازار طلا و سکه منجر شود، با این حال، هرگونه نوسان جدید در نرخ جهانی اونس یا اخبار سیاسی منطقه‌ای می‌تواند دوباره بازار را در مسیر صعودی قرار دهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما