چهارشنبه 23 مهر 1404 - Wed 15 Oct 2025
  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411491
    تاریخ انتشار: 23/مهر/1404 - 19:00
    حذف یارانه سه دهک پردرآمد تا پایان سال؛

    آغاز اجرای کالابرگ جدید از آبان ماه

    رئیس مرکز اطلاعات و رفاه ایرانیان اعلام کرد یارانه نقدی حدود هشت میلیون نفر از افراد پردرآمد از ابتدای سال جاری تاکنون حذف شده است و طبق قانون بودجه، حذف یارانه‌ها تا سه دهک بالای درآمدی در ماه‌های آینده ادامه خواهد داشت.

    آغاز اجرای کالابرگ جدید از آبان ماه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    احد رستمی در گفت‌وگویی با اشاره به تکلیف قانونی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: بر اساس بودجه مصوب، یارانه دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ باید قطع و منابع حاصل از آن صرف پرداخت کالابرگ و حمایت از اقشار کم‌درآمد شود.

     
    وی افزود: از ابتدای امسال، هر ماه یارانه حدود یک تا سه میلیون نفر از افراد پردرآمد حذف شده و تا پایان سال پیش‌بینی می‌شود مجموع حذف‌ها به حدود ۱۸ میلیون نفر برسد.
     
    رئیس مرکز اطلاعات و رفاه ایرانیان همچنین از اجرای طرح کالابرگ جدید از آبان ماه خبر داد و گفت: این طرح با هدف ارتقای معیشت دهک‌های پایین و مدیریت بهتر منابع یارانه‌ای آغاز می‌شود.
     
    رستمی درباره سازوکار شناسایی دهک‌ها توضیح داد: پایگاه رفاه ایرانیان که از سال ۱۳۹۲ تشکیل شده، همه داده‌های ثبتی خانوار از جمله دارایی‌ها، حساب‌های بانکی، گردش مالی، و موقعیت اجتماعی را تجمیع می‌کند و بر اساس این اطلاعات، دهک‌بندی و امتیازدهی انجام می‌شود. این داده‌ها کاملاً ثبتی‌محور بوده و بر پایه خوداظهاری افراد نیست.
     
    وی همچنین به نحوه ثبت اعتراضات خانوارها اشاره و خاطرنشان‌کرد: افرادی که به دهک‌بندی یا حذف یارانه خود اعتراض دارند، می‌توانند از طریق سامانه حمایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی hemayat.mcls.gov.ir موضوع را پیگیری کنند.
     
    رستمی در پاسخ به اعتراضاتی درباره حساب‌های بانکی و دارایی‌های متعلق به شرکت‌ها یا بستگان، یادآورشد: بیشترین اختلاف‌ها مربوط به تعداد خودروها یا مبالغ موجود در حساب‌هاست که برخی ادعا می‌کنند متعلق به شرکت یا اقوام است. بنا شده با همکاری بانک مرکزی، تفکیک حساب‌های شخصی و تجاری انجام شود و حساب‌های خاص برای تنخواه‌گردان شرکت‌ها و سازمان‌ها ایجاد گردد.
     
    به گفته رئیس مرکز اطلاعات و رفاه ایرانیان، با اجرای کامل این طرح تا پایان سال، سه دهک پردرآمد جامعه از فهرست دریافت‌کنندگان یارانه خارج خواهند شد و منابع آزادشده به‌صورت کالابرگ برای تقویت معیشت دهک‌های کم‌درآمد تخصیص می‌یابد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما