پنجشنبه 17 مهر 1404 - Thu 09 Oct 2025
  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • تصویر منتشر نشده سید حسن نصرالله در مسجد جمکران

  • تمام دوربین‌های سر چهار راه‌های ما در اختیار اسرائیل است و لحظه‌ای رصد می‌شوند

  • دیدن ژنرال‌ها و دریاسالارهای چاق در پنتاگون غیر قابل قبول است/ دیگر خبری از مردان زنانه‌پوش نخواهد بود، کار ما با این مزخرفات تمام شد

  • زیاده‌خواهی آمریکا ادامه دارد/هیئت ایرانی در جلسه اسپانیا FATF

  • بزرگترین ترس ایالات متحده از کیست ؟

  • لا‌اقل به این پیشنهاد عمل کنید!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411060
    تاریخ انتشار: 17/مهر/1404 - 13:28

    حماس: تا آزادی آخرین اسیر آرام نخواهیم نشست

    زاهر جبارین رئیس دفتر شهدا و اسرا در جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در اظهاراتی به توافق جاری برای آتش‌بس و پایان جنگ علیه ملت فلسطین در غزه اشاره و تاکید کرد که ما تا آزادی آخرین اسیر آرام نخواهیم نشست.

     حماس: تا آزادی آخرین اسیر آرام نخواهیم نشست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    خبرگزاری شهاب، جبارین گفت: در چارچوب توافق جاری برای آتش‌بس و پایان جنگ علیه ملت فلسطین در غزه، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین تأکید می‌کند که فهرست اسرای فلسطینی را بر اساس معیارهای توافق‌شده در چارچوب این توافق ارائه کرده است.

    وی اظهار کرد که حماس در انتظار توافق نهایی بر سر اسامی، به منظور آماده‌سازی برای اعلام آن به مردم از طریق دفتر رسانه‌ای اسرا، بلافاصله پس از تکمیل مراحل و تفاهم‌های مربوطه است.

    جبارین گفت: جنبش حماس بار دیگر بر عهد خود با اسرا و خانواده‌های شجاع آنها تاکید می‌کند که همواره در راس اولویت‌های جنبش خواهند بود و حماس آرام نخواهد نشست تا آخرین اسیر به آزادی دست یابد.

    جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ساعاتی پیش با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

    جنبش مقاومت اسلامی فلسطین در این بیانیه‌ اعلام کرد: پس از مذاکرات مسئولانه و جدی که توسط جنبش و گروه‌های مقاومت فلسطین درباره پیشنهاد رئیس‌جمهور آمریکا در شرم الشیخ با هدف پایان دادن به جنگ نسل‌کشی علیه مردم فلسطین و عقب‌نشینی اشغالگران از نوار غزه انجام شد، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دستیابی به توافقی را اعلام می‎‌کند که شامل پایان جنگ علیه غزه، عقب‌نشینی اشغالگران، ورود کمک‌ها و تبادل اسرا است.

    این بیانیه می‌افزاید: ما تلاش‌های برادران میانجی در قطر، مصر و ترکیه را ارج می‌نهیم و همچنین از تلاش‌های دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در راستای توقف کامل جنگ و عقب‌نشینی کامل اشغالگران از نوار غزه تقدیر می‌کنیم.

    حماس افزود: ما از ترامپ و کشورهای ضامن توافق و همچنین تمامی طرف‌های عربی، اسلامی و بین‌المللی می‌خواهیم که دولت اشغالگر را ملزم به اجرای کامل مفاد توافق کنند و اجازه ندهند که از تعهدات خود شانه خالی کرده یا در اجرای توافق تأخیر و تعلل به خرج دهد.

    این بیانیه می‌افزاید: ما به ملت بزرگ خود در نوار غزه، قدس و کرانه باختری و همچنین اراضی اشغالی ۱۹۴۸ و خارج فلسطین درود می‌فرستیم؛ مردمی که مواضعی شجاعانه، قهرمانانه و با عزت بی‌نظیر ثبت کردند و در برابر طرح‌های فاشیستی اشغالگران که حقوقشان و موجودیتشان را هدف قرار داده بود، ایستادگی کردند. این فداکاری‌ها و مواضع بزرگ نقشه‌های اشغالگران اسرائیلی برای تسلیم و کوچاندن مردم فلسطین را ناکام گذاشت.

    در پایان این بیانیه آمده است: ما تأکید می‌کنیم که فداکاری‌های مردم ما بی‌ثمر نخواهد بود و ما به عهد خود پایبند خواهیم ماند و از حقوق ملی مردم خود تا رسیدن به آزادی، استقلال و حق تعیین سرنوشت دست نخواهیم کشید.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما