پنجشنبه 17 مهر 1404 - Thu 09 Oct 2025
  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • تصویر منتشر نشده سید حسن نصرالله در مسجد جمکران

  • تمام دوربین‌های سر چهار راه‌های ما در اختیار اسرائیل است و لحظه‌ای رصد می‌شوند

  • دیدن ژنرال‌ها و دریاسالارهای چاق در پنتاگون غیر قابل قبول است/ دیگر خبری از مردان زنانه‌پوش نخواهد بود، کار ما با این مزخرفات تمام شد

  • زیاده‌خواهی آمریکا ادامه دارد/هیئت ایرانی در جلسه اسپانیا FATF

  • بزرگترین ترس ایالات متحده از کیست ؟

  • لا‌اقل به این پیشنهاد عمل کنید!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411040
    تاریخ انتشار: 17/مهر/1404 - 11:07

    مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه

    سخنگوی وزارت خارجه قطر در اظهاراتی گفت که میانجی‌ها اعلام کردند که امشب بر سر تمام مفاد و سازوکارهای اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه توافق شده است.

     مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    ماجد الانصاری سخنگوی وزارت خارجه قطر افزود که توافق بر سر مفاد اجرای مرحله اول توافق آتش‌بس در غزه به‌گونه‌ای است که منجر به پایان جنگ، آزادی اسرای اسرائیلی و فلسطینی و ورود کمک‌ها به غزه خواهد شد.

    وی گفت که جزئیات بعداً اعلام خواهد شد.

    یک مقام مسئول در مقاومت اسلامی ساعاتی پیش در اظهاراتی گفت که در موضوع مبادله اسیران پیشرفت‌هایی حاصل شده و حماس با آزادی همه اسیران زنده دشمن موافقت کرده است.

    این مقام مسئول در گفت وگو با شبکه الجزیره افزود: تحویل اجساد اسیران کشته شده دشمن تا زمان فراهم شدن شرایط میدانی به تاخیر خواهد افتاد.

    وی اضافه کرد: گفت وگوی میانجی‌ها با هیات فلسطینی به پایان رسیده است و میانجی‌ها، گفت وگو با هیات اسرائیلی را آغاز کرده‌اند.

    این مقام مسئول در مقاومت اسلامی ادامه داد: میانجی‌ها اکنون برای دریافت پاسخ‌های نهایی درباره موضوعات مورد اختلاف و باقی مانده با هیات رژیم صهیونیستی گفت وگو می‌کنند.

    وی تصریح کرد: در موضوع لیست اسیرانی که باید مبادله شوند و موضوع عدم از سرگیری تجاوز پس از آزادسازی اسیران، پیشرفت‌هایی حاصل شده است.

    این مقام مسئول در مقاومت اسلامی افزود: میانجی‌ها از هیات‌های مذاکره کننده فلسطینی و رژیم صهیونیستی خواسته‌اند که مذاکرات حداکثر تا روز جمعه به نتیجه برسد.

    وی بیان کرد: میانجی‌ها، درخواست هیات مذاکره کننده فلسطینی درباره ضرورت خروج اشغالگران از مرکز شهرهای نوار غزه تا پیش از آزادسازی اسیران را درک کردند.

    این عضو مقاومت اسلامی، گفت: میانجی‌ها به هیات مذاکره کننده فلسطینی اعلام کردند که درصورت رسیدن به توافق، دونالد ترامپ پایان جنگ را اعلام خواهد کرد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما