جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409856
    تاریخ انتشار: 31/شهريور/1404 - 22:27

    افزایش دمای هوا در نواحی شمال کشور از پایان هفته

    مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: چهارشنبه و پنجشنبه در شمال غرب و استان‌های ساحلی دریای خزر دما افزایش می‌یابد.

    افزایش دمای هوا در نواحی شمال کشور از پایان هفته

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت:  امشب در گیلان، مازندران، اردبیل، برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی و غربی، افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می شود.

     
    وی ادامه داد: سه شنبه و چهارشنبه در برخی مناطق شمال شرق، سواحل دریای خزر و استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز، پنجشنبه در برخی نقاط واقع در شمال شرق و سواحل دریای خزر و جمعه در غرب سواحل دریای خزر و برخی نقاط شمال شرق کشور افزایش ابر، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت رخ می دهد.
     
    او بیان کرد: همچنین طی سه روز آینده در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و ارتفاعات هرمزگان افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق وزش باد شدید موقت و خیزش گردوخاک مورد انتظار است.
     
    وی افزود: امشب و فردا در برخی مناطق شمال شرق، شرق، استان‌های واقع در دامنه های جنوبی البرز و چهارشنبه در نوار شرقی و برخی مناطق واقع در جنوب کشور در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و در نقاط مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.
     
    او بیان کرد: همچنین چهارشنبه و پنجشنبه در شمال غرب و استان‌های ساحلی دریای خزر دما افزایش می‌یابد.امشب دریای خزر و شمال خلیج فارس، سه‌شنبه و چهارشنبه خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما