سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409741
    تاریخ انتشار: 30/شهريور/1404 - 12:05

    طرح کنگره آمریکا برای سرقت اموال مسدود شده روسیه +عکس

    یک گروه دو حزبی از سناتورهای آمریکایی طرحی را ارائه کردند که هدف آن ارسال بخشی از دارایی‌های مسدود شده روسیه تحت کنترل واشنگتن به اوکراین است.

    طرح کنگره آمریکا برای سرقت اموال مسدود شده روسیه +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    در حالی که تنش‌های غرب و مسکو ادامه دارد، طرح سناتورهای آمریکا برای استفاده از اموال روسیه به نفع اوکراین خبرساز شده است.یک گروه دو حزبی از سناتورهای آمریکایی در ۱۹ سپتامبر (۲۸ شهریور) طرحی را ارائه کردند که هدف آن ارسال بخشی از دارایی‌های مسدود شده روسیه تحت کنترل واشنگتن به اوکراین است.
    سناتور ارشد جمهوری‌خواه جیم ریش و سناتو ارشد دموکرات خانم جین شهین، از حامیان اصلی این طرح ضد روسی هستند.ریش گفت: «با توجه به وحشی‌گری روسیه علیه مردم اوکراین، کاملاً درست بود که بودجه دولت روسیه در ایالات متحده توقیف و برای کمک به بازسازی کشور اوکراین اختصاص داده شود.»
     
     
    او باور دارد که تصویب و اجرایی شدن این طرح، «متحدان ما را تشویق می‌کند تا از دارایی‌های روسیه در کشورهای خود برای انجام همین کار استفاده کنند و اطمینان حاصل شود که دارایی‌های تحت کنترل ایالات متحده به صورت عملی مورد استفاده قرار می‌گیرند.»این طرح به دنبال انتقال تمام ۵ میلیارد دلار دارایی مسدود شده روسیه در آمریکا به یک «حساب بهره‌دار» است و رئیس‌جمهور دونالد ترامپ، هر ۹۰ روز حداقل ۲۵۰ میلیون دلار از این حساب را برای کمک به اوکراین اختصاص می‌دهد.
    سناتور دموکرات جین شهین، گفت: «تغییر کاربری دارایی‌های حاکمیتی مسدود شده روسیه گامی ضروری برای اطمینان از این است که اوکراین منابع لازم برای دفاع از خود و بازسازی خود را دارد.»
     
     

    وی افزود: «نکته مهم این است که این رویکرد به ما اجازه می‌دهد بدون هزینه اضافی برای مالیات‌دهندگان آمریکایی، به حمایت از اوکراین ادامه دهیم. این نشانه عزم قوی و دو حزبی در کنگره برای ادامه حمایت از اوکراین است.»طرح پیشنهادی آنها همچنین وزیر خارجه آمریکا را تشویق می‌کند تا با متحدان این کشور همکاری کند تا حداقل ۵ درصد از دارایی‌ها یا ۱۵ میلیارد دلار را هر ۹۰ روز یکبار به نفع اوکراین اختصاص دهند.

    طبق گزارش‌ها، حدود ۳۰۰ میلیارد دلار دارایی‌های روسیه مسدود شده است که بیشتر آنها در اروپا نگهداری می‌شوند. اتحادیه اروپا درباره انتقال این اموال به اوکراین محتاط بوده است چرا که نگرانی‌هایی وجود دارد که این امر باعث بی‌اعتمادی به موسسات بانکی اتحادیه اروپا شود.طبق گزارش اخیر وبگاه آمریکایی پولیتیکو به نقل از چند مقام آگاه، کمیسیون اروپا در تلاش برای حفظ حمایت از اوکراین، در حال بررسی طرح جدیدی برای انتقال میلیاردها یورو از دارایی‌های مسدود شده روسیه به اوکراین با جایگزینی این وجوه با اوراق قرضه تحت حمایت اتحادیه اروپا است.

    بلومبرگ هم به نقل از منابع ناشناس آگاه خبر داد که آلمان موضع قبلی خود را تغییر داده و اکنون حامی استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین نیازهای اوکراین است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما