یکشنبه 08 شهريور 1405 - Sun 30 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409717
    تاریخ انتشار: 29/شهريور/1404 - 23:47

    فرودگاه‌های اروپا زیر ضربه هکرها؛ ۱۷ هزار مسافر در بروکسل سرگردان شدند

    به دنبال حمله سایبری به فرودگاه‌های اروپا از جمله فرودگاه بروکسل در بلژیک دستکم ۱۷ هزار مسافر سرگردان شدند.

    فرودگاه‌های اروپا زیر ضربه هکرها؛ ۱۷ هزار مسافر در بروکسل سرگردان شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از  تسنیم

    مقامام‌های فرودگاه بروکسل شنبه شب اعلام کردند که به دلیل اختلالات مداوم پس از حمله سایبری، نیمی از پروازهای برنامه‌ریزی شده برای روز یکشنبه لغو خواهند شد.

     
    دیو کیتینگ، خبرنگار شبکه خبری فرانس -24 در بروکسل، بلژیک، گفت:«فرودگاه بروکسل بیشترین آسیب را از حملات سایبری دیده است. صحنه‌های زیادی از هرج و مرج در فرودگاه وجود دارد، پروازهای زیادی لغو شده و پروازهای زیادی با تأخیر انجام می‌شوند. فرودگاه به مردم می‌گوید به اینجا نیایند، مگر اینکه تأیید شود که پرواز واقعاً در حال انجام است.»
     
    بر اساس این گزارش، فرودگاه برلین و فرودگاه هیترو در لندن نیز از مشکلات فنی در زمینه پذیرش مسافران خبر می‌دهند. فرودگاه هیترو لندن اعلام کرد که ممکن است تاخیرهایی رخ دهد، اما دلیل آن را مشکل فنی اعلام کرد.
     
     
    پل چارلز، از تحلیلگران امور هوانوردی گفت که از این حمله‌ای متعجب و شوکه شده است. او در گفت‌وگو با شبکه خبری اسکای نیوز افزود: «این واقعاً یک حمله سایبری بسیار هوشمندانه است، زیرا نه فقط یک فرودگاه یا یک شرکت هواپیمایی، بلکه چندین شرکت و فرودگاه را هم‌زمان تحت تأثیر قرار داده‌اند آن‌ها به سیستم مرکزی نفوذ کرده‌اند، سیستمی که به شرکت‌های هواپیمایی اجازه می‌دهد تا مسافران را در میزهای مختلف در فرودگاه‌های مختلف اروپا پذیرش کنند.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما