پنجشنبه 27 شهريور 1404 - Thu 18 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409566
    تاریخ انتشار: 27/شهريور/1404 - 12:13
    شکست سنگین استقلال؛

    احضار ساپینتو به جلسه سرنوشت‌ساز!

    پس از آن که استقلال سنگین‌ترین شکست تاریخ خود در آسیا را متحمل شد و رکورد ۶ گل قبلی را شکست، مسئولان هلدینگ مالک این باشگاه خواستار رسیدگی سریع به وضعیت تیم و کادر فنی شدند.

     احضار ساپینتو به جلسه سرنوشت‌ساز!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    هفته نخست رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا در شرایطی برگزار شد که استقلال در امارات برابر الوصل تن به شکستی عجیب داد و ۷ بر یک مغلوب حریف پرستاره خود شد تا وضعیت تیم آبی تهران قرمز شود.

    هلدینگ خلیج فارس که مالک استقلال است و در فصل نقل و انتقالات هزینه‌های زیادی برای بستن تیمی مدعی انجام داده است، پس از این شکست از سرپرست، مدیرعامل و مسئولان باشگاه خواسته است در جلسه‌ای اضطراری دلایل این شکست را بررسی و نتیجه را به این هلدینگ اعلام کنند.

     در بازگشت تیم استقلال به تهران، جلسه فوق العاده ای با حضور مدیران و اعضای هیئت مدیره باشگاه با حضور ریکاردو ساپینتو برگزار و دلایل این شکست تحقیرآمیز بررسی خواهد شد.

    هر چند برخی نزدیکان باشگاه از احتمال برکناری ساپینتو خبر داده‌اند، اما تا زمان برگزاری این نشست و شنیدن نقطه نظرات مرد پرتغالی باید منتظر بود.

    با این حال به نظر می‌رسد شکست ۷ گله استقلال برابر الوصل تبعات سنگینی خواهد داشت که یکی از آنها جریمه سنگین مالی بازیکنان و اعضای کادر فنی خواهد بود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما