چهارشنبه 26 شهريور 1404 - Wed 17 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409521
    تاریخ انتشار: 26/شهريور/1404 - 16:19

    اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

    رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، ساعات کاری جدید واحدهای نظامی، امنیتی، ادارات، مدارس و بانک‌ها را اعلام کرد.

    اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    علاء‌الدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در حاشه حیاط دولت و در جمع خبرنگاران گفت: ساعت شروع به کار واحدهای نظامی و امنیتی ۶:۳۰ دقیقه واحدهای صنعتی نیز ساعت ۷:۰۰ خواهد بود‌.

    وی ادامه داد‌: ساعت آغاز به کار اداراتی که در واحدهای ستادی دستگاه‌های اجرایی ملی مستقر در تهران به صورت شناور از ۷:۰۰ تا ۹:۰۰ است.

    اما ادارات یا واحدهای استانی ساعت ۷:۰۰ آغاز به کار خواهند کرد.رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: مدارس متوسطه نیز ساعت ۷:۳۰ شروع به کار خواهند کرد و مقطع ابتدایی ساعت ۸:۰۰ آغاز به کار خواهند کرد.

    درب مدارس باید ۳۰ دقیقه قبل از شروع به کار خود باز باشد.رفیع‌زاده در ادامه به ساعت کار بانک‌ها اشاره و تصریح کرد: ساعت آغاز به کار بانک‌ها نیز ۷:۳۰ خواهد بود؛ یعنی کارمندان باید ساعت ۷:۰۰ در محل کار خود حاضر باشند تا آماده خدمت رسانی باشند.

    وی در ادامه گفت: ساعت آغاز به کار مراکز آموزشی نیز ۸:۰۰ صبح خواهد بود.رئیس سازمان اداری و استخدامی همچنین در پاسخ به سوالی درباره وضعیت نیروهای شرکتی اظهار کرد: پیشنهاد مطرح شده، نهایی و در دستور کار دولت قرار دارد؛ مصوبه‌ای را آماده کردیم که دولت آن زا تصویب کند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما