چهارشنبه 26 شهريور 1404 - Wed 17 Sep 2025
  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409481
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1404 - 23:41
    وزارت خارجه یمن:

    نتایج اجلاس دوحه ناامیدکننده بود

    وزارت امور خارجه یمن تأکید کرد که نتایج اجلاس اضطراری عربی-اسلامی که روز گذشته در دوحه برگزار شد، برای آمال ملت‌های عربی و اسلامی ناامیدکننده بود و به سطح تهدید موجودیتی که رژیم صهیونیستی برای تمام امت ایجاد کرده است، نرسید.

    نتایج اجلاس دوحه ناامیدکننده بود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    این وزارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این اجلاس گام‌های عملی جدی برای وادار کردن رژیم صهیونیستی به رعایت قوانین بین‌المللی و پایان دادن به تجاوز و محاصره غزه و تهدیدهای آن علیه کشورهای منطقه اتخاذ نکرد.

     
    این وزارتخانه خاطرنشان کرد که ملت‌های عربی و اسلامی مشتاقانه منتظر تصمیمات قاطع این اجلاس به ویژه تصمیماتی چون قطع روابط دیپلماتیک و تجاری با این رژیم، فعال کردن تحریم جامع، شکستن محاصره تحمیلی غزه و حمایت از پایداری مردم فلسطین و مبارزان شجاع آنها بودند.
     
    این وزارتخانه اظهار کرد، در زمانی که اجلاس دوحه در حال برگزاری بود، خون مردم فلسطین در غزه ریخته می‌شد و ایالات متحده پیامی به اجلاس می‌فرستاد مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی تنها نیست. پیش از آنکه جوهر نوشته‌های تصمیمات اجلاس خشک شود، ارتش صهیونیستی حمله زمینی خود را برای تصرف شهر غزه آغاز کرد.
     
     این وزارتخانه تأکید کرد که عدم صدور تصمیمات عملی و قاطع توسط اجلاس‌های عربی و اسلامی، رژیم صهیونیستی را به ادامه نسل‌کشی مردم فلسطین در غزه، تجاوز به کشورهای منطقه و تضعیف مواضع سایر کشورها در مورد این مسئله عادلانه بشردوستانه ترغیب می‌کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما