به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا
دیدارهای ردهبندی و فینال وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان شامگاه امروز در زاگرب کرواسی برگزار شد. در دیدار پایانی این وزن رحمان عموزاد خلیلی نماینده ایران بود که در دیداری انتقامی به مصاف کوتارو کیوکا قهرمان المپیک از کشور ژاپن رفت و مقتدرانه از سد قهرمان ساموراییها گذشت.
این دومین مدال طلای ایران در مسابقات قهرمانی کشتی آزاد جهان در سال ۲۰۲۵ بود.پیش از این نیز امیرحسین زارع به مدالطلای وزن ۱۲۵ کیلوگرم رسیده بود.
در وزن ۶۵ کیلوگرم رحمان عموزاد خلیلی پس از استراحت در دور اول در دور دوم با نتیجه ۱۳ بر صفر اکرام جان خادجی مورادوف از قرقیزستان را از پیش رو برداشت. وی در دور بعد با نتیجه ۱۲ بر ۱ ریل وودس از آمریکا را شکست داد و راهی مرحله یک چهارم نهایی شد.
عموزاد در این مرحله با نتیجه ۶ بر ۵ سوجیت از هند را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. وی در این مرحله با نتیجه ۵ بر صفر پیمان بیابانی کشتی گیر ایرانی الاصل از کانادا را مغلوب کرد و به دیدار فینال راه یافت.
رحمتان بیرحم در دیدار پایانی وزن ۶۵ کیلوگرم با نتیجه ۱۰ بر صفر کوتارو کیوکا قهرمان المپیک از ژاپن را در یک تایم شکست داد و با انتقام شکست پاریس به مدال طلا دست یافت.
تا دقایق دیگر امیرعلی آذرپیرا ملی پوش وزن ۹۷ کیلوگرم ایران به مصاف کایل اسنایدر قهرمان جهان و المپیک میرود.