سه شنبه 25 شهريور 1404 - Tue 16 Sep 2025
  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409423
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1404 - 15:12

    درگیری‌های مرزی پاکستان و شبه‌نظامیان طالبان

    پاکستان گفت که در دو عملیات جداگانه در نزدیکی مرز با افغانستان، ۳۱ شبه‌نظامی طالبان را کشته است، جایی که حضور این گروه افزایش یافته است.

     درگیری‌های مرزی پاکستان و شبه‌نظامیان طالبان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که روز شنبه ۱۲ سرباز در یک کمین در یک منطقه همجوار کشته شدند، حمله‌ای که طالبان پاکستان (TTP) مسئولیت آن را بر عهده گرفت.

    نیروی نظامی در بیانیه‌ای که دیروز دوشنبه منتشر شد، گفت که در آخر هفته ۳۱ جنگجوی TTP را کشته است.

    این بیانیه هند، دشمن دیرینه  پاکستان را که در ماه مه با آن یک درگیری چهار روزه داشت، به حمایت از شبه‌نظامیان متهم کرد.

    این دو همسایه هسته‌ای مدت‌ها است که یکدیگر را به حمایت از نیرو‌های شبه‌نظامی برای بی‌ثبات کردن یکدیگر متهم می‌کنند.

    این بیانیه گفت: «عملیات پاکسازی برای حذف هرگونه شبه‌نظامی تحت حمایت هند در این منطقه در حال انجام است.»

    از زمان بازگشت طالبان افغانستان به قدرت در کابل در سال ۲۰۲۱، شبه‌نظامی‌گری در مناطق مرزی با افغانستان افزایش شدیدی داشته است.

    مقامات امنیتی به خبرگزاری فرانسه گفته‌اند که حضور شبه‌نظامیان TTP در دو ماه گذشته افزایش یافته است.

    طالبان پاکستانکه یک کارزار علیه نیرو‌های امنیتی به راه انداخته، یک گروه جدا از طالبان افغانستان است، اما آنها به طور نزدیکی مرتبط هستند.

    اسلام‌آباد همسایه خود افغانستان را متهم می‌کند که در اخراج شبه‌نظامیانی که از قلمرو افغانستان برای اجرای حملات به پاکستان استفاده می‌کنند، کوتاهی کرده است، اتهامی که مقامات در کابل رد می‌کنند.

    بر اساس آمار خبرگزاری فرانسه، امسال بیش از ۴۶۰ نفر، عمدتاً اعضای نیرو‌های امنیتی، در حملات انجام شده توسط گروه‌های مسلح مبارز با دولت، هم در شمال غربی خیبر پختونخوا و هم در استان جنوبی بلوچستان کشته شده‌اند.

    به گزارش مرکز مطالعات امنیتی و تحقیقاتی مستقر در اسلام‌آباد، سال گذشته مرگبارترین سال پاکستان در تقریباً یک دهه گذشته بود که بیش از ۱۶۰۰ نفر کشته شدند که نزدیک به نیمی از آنها سرباز و افسر پلیس بودند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما