سه شنبه 25 شهريور 1404 - Tue 16 Sep 2025
  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409415
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1404 - 14:53

    شکایت ترامپ از نیویورک تایمز به بهانه افترا

    ترامپ از روزنامه نیویورک تایمز به اتهام افترا شکایت کرد و خواستار غرامت ۱۵ میلیارد دلاری شد.

    شکایت ترامپ از نیویورک تایمز به بهانه افترا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، اعلام کرد که در فلوریدا دادخواست ۱۵ میلیارد دلاری افترا (افترای نوشتاری) علیه روزنامه نیویورک تایمز ثبت می‌کند و گفت که این روزنامه به «سخنگو و مبلِغ» حزب دموکرات تبدیل شده است.

    ترامپ در پلتفرم شرکت رسانه‌های اجتماعی آمریکایی Truth Social که مالک آن است، نوشت: «امروز، افتخار بزرگی دارم که یک شکایت ۱۵ میلیارد دلاری به اتهام افترا و تهمت (به من) علیه نیویورک تایمز، یکی از بدترین و منحط‌ترین روزنامه‌های تاریخ کشورمان، مطرح کنم.»

    او گفت که تایمز درباره او، خانواده‌اش، کسب‌وکارش و جنبش سیاسی‌اش دروغ گفته است و اقدام این روزنامه در حمایت از کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور پیشین را که آن را «درست در مرکز صفحه اول نیویورک تایمز» خواند، «بی‌سابقه» نامید.

    او گفت: «من آن را بزرگترین کمک غیرقانونی به کمپین‌های انتخاباتی تاکنون می‌دانم. حمایت آنها از کامالا هریس در واقع در صفحه اول نیویورک تایمز به طور کامل منعکس شد، چیزی که تاکنون بی‌سابقه بوده است!» 

    ترامپ گفت: «برای مدت زمان بسیار زیادی به نیویورک تایمز اجازه داده شده است که آزادانه به من دروغ بگوید، تهمت و افترا بزند، و این اکنون متوقف می‌شود.»

    ترامپ این دادخواست جدید را به دادخواهی قبلی خود مرتبط کرد که گفت منجر به توافق برای غرامتبزرگ با ABC/Disney و CBS/Paramount شد و آن رسانه‌ها را متهم کرد که از طریق دستکاری اسناد و تصاویر به او «تهمت» زده‌اند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما