سه شنبه 25 شهريور 1404 - Tue 16 Sep 2025
  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409409
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1404 - 14:28

    بیش از ۶۰ شهید در نوار غزه ظرف چند ساعت

    با تشدید حملات اسرائیل به غزه، ارتش این رژیم با استفاده از خودروی بمب‌گذاری‌شده خانه‌های مسکونی را در محله شیخ رضوان تخریب کرد.

    بیش از ۶۰ شهید در نوار غزه ظرف چند ساعت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    ارتش رژیم تروریستی اسرائیلی از روز دوشنبه حملات خود را به شهر غزه تشدید کرد. به گزارش خبرنگار المیادین، ارتش  این رژیم تروریستی با استفاده از یک خودروی بمب‌گذاری‌شده روبات عملیات تخریب در محله شیخ رضوان در شمال غرب این شهر انجام داد که منجر به تخریب خانه‌های مسکونی شد.

    همچنین، به گفته خبرنگار المیادین، همزمان با حملات شدید هوایی به مناطق مختلف شهر غزه، گلوله‌باران توپخانه‌ای رژیم تروریستی اسرائیل نیز اطراف خیابان العیون در محله شیخ رضوان را هدف قرار داد.

    در همین حال، رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که تمرکز حمله به طور ویژه بر روی شهر غزه است. این حملات در حالی صورت می‌گیرد که رژیم تروریستی اسرائیل برای اشغال شهر و آواره کردن ساکنان آن برنامه‌ریزی کرده است.

    در مرکز شهر غزه، پهپاد‌های کوادکوپتر اسرائیلی به شدت به سمت خانه‌های فلسطینیان در منطقه الصحابه در محله الدرج تیراندازی کردند. طبق گزارش رسانه‌های فلسطینی، یک پهپاد دیگر نیز به چادری که آوارگان را در غرب اردوگاه النصیرات در مرکز نوار غزه پناه داده بود، حمله کرد که منجر به زخمی شدن تعدادی از افراد شد.

    تعداد شهدای حملات مداوم اسرائیل به این منطقه از صبح دوشنبه به ۶۲ نفر افزایش یافته است. بر اساس گزارش آماری وزارت بهداشت غزه، از زمان آغاز حملات رژیم تروریستی اسرائیل در اکتبر ۲۰۲۳، تعداد قربانیان به ۶۴,۹۰۵ شهید و ۱۶۴,۹۲۶ زخمی رسیده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما