دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409257
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1404 - 15:16

    هلاکت ۱۱ قاچاقچی و دستگیری ۲۵۳ نفر

    فرمانده مرزبانی فراجا گفت: با هوشیاری و درایت مرزبانان در مرزهای جنوب‌شرق، شرق و جنوبی، طی ۶ماهه سال جاری ۱۱ تن و ۸۵۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف شد و در این رابطه ۱۱ قاچاقچی به هلاکت رسیدند.

    هلاکت ۱۱ قاچاقچی و دستگیری ۲۵۳ نفر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    سردار ‌احمدعلی گودرزی‌‌ فرمانده مرزبانی انتظامی در حاشیه بازدید از کشفیات مرزبانان در سیستان و بلوچستان با اشاره به حراست مرزبانان از ‌8755 کیلومتر ‌مرزهای آبی و خاکی ایران اظهار داشت: مرزبانان دلاور و غیور مرزبانی فراجا مستقر در مرزهای جنوب‌شرق، شرق و جنوبی کشور، طی 6ماهه سال جاری با اشراف و تسلط اطلاعاتی بر مرزهای آبی و خاکی کشور، توانستند قاچاقچیان و سوداگران مرگ را زمینگیر و به توفیقات چشمگیری دست پیدا کنند.

    وی افزود: مرزبانان طی این 6ماهه با انهدام باندهای کلان قاچاق مواد مخدر، مقدار 11 تن و 859 کیلوگرم انواع مواد مخدر شامل تریاک، شیشه، هروئین، حشیش و غیره  را کشف و در این رابطه 253 نفر سوداگر مرگ را دستگیر کردند.

    فرمانده مرزبانی انتظامی با اعلام هلاکت 11 قاچاقچی مواد مخدر تصریح کرد: عمده این کشفیات در مرزهای جنوب‌شرق کشور و با درایت مرزبانان سلحشور استان سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

    سردار گودرزی با یادآوری تلاش مرزبانان برای مقابله با این پدیده خانمان‌سوز، گفت: تمامی موفقیت‌ها مرهون عنایت خاصه پروردگار عالم و زیر سایه توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و رهبری هوشمندانه و داهیانه مقام معظم رهبری و تلاش انقلابی رزمندگان باغیرت مرزبان کشور است که به‌حق اگر مرزبانان شاهد موفقیت روزافزون در مأموریت‌ها هستند مرهون همراهی دلسوزانه مرزنشینان عزیز، مسئولین کشوری (ملی، منطقه‌ای) است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما