شنبه 22 شهريور 1404 - Sat 13 Sep 2025
  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409178
    تاریخ انتشار: 22/شهريور/1404 - 12:51

    قیمت طلا امروز شنبه 22 شهریور

    قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۵ درصد افزایش به ۳۶۴۳ دلار و ۱۴ سنت رسید.

    قیمت طلا امروز شنبه 22 شهریور

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    قیمت طلا تا حدود رکورد اوایل هفته گذشته افزایش یافته است. نشانه‌های ضعف بازار کار آمریکا احتمال کاهش نرخ بهره فدرال رزرو را بالا برده و از قیمت طلا حمایت می‌کند.

    قیمت هر اونس طلا امروز با 0.25 درصد افزایش به 3643 دلار و 14 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.35 درصدی به 3686 دلار و 40 سنت رسیده است. قیمت طلا 1.7 درصد طی یک هفته گذشته افزایش یافته و چهارمین افزایش پیاپی هفتگی را تجربه می‌کند.

    بالا رفتن تقاضا برای مزایای بیکاری به‌همراه لیست ضعیف حقوق‌بگیران بخش غیر کشاورزی و 911 هزار شغلی که کمتر از سال گذشته ایجاد شده، همگی حاکی از آهسته شدن روند رشد اقتصاد در آمریکاست.

    به‌علاوه، قیمت‌های مصرف‌کننده در آمریکا بیشترین افزایش را در ماه اوت طی 7 ماه گذشته داشته‌اند. اما سرمایه‌گذاران برای تخمین سیاست‌های پولی بانک مرکزی، بیشتر به ضعف بازار کار اهمیت می‌دهند تا بالا رفتن تورم.

    تاجران حالا کاملاً مطمئن هستند نرخ بهره 25 واحد در اجلاس 17 سپتامبر کاهش می‌یابد. دونالد ترامپ مدت‌هاست فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره تحت فشار قرارداده و سعی بر تأثیرگذاری در تصمیمات این بانک دارد. ترامپ تلاش می‌کند لیزا کوک از مقامات فدرال رزرو را از مقام خود برکنار کند.

    تحلیلگران انتظار دارند قیمت طلا تا اواسط سال آینده میلادی تا 3900 دلار افزایش یابد.

    قیمت طلا 39 درصد از ابتدای سال جاری میلادی افزایش داشته و معمولاً عملکرد خوبی در فضای نرخ پایین بهره دارد. طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان تورم بالا و بی‌ثباتی‌های وسیع بوده‌است.

    در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با 1.62 درصد افزایش به 42 دلار و 83 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.92 درصدی 1396 دلار و 89 سنت معامله می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما