شنبه 14 شهريور 1405 - Sat 05 Sep 2026
  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • علی‌الطاهر قبل از سقوط درگیر روایت صهیونیستی شد

  • تکذیب حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان

  • آیین راهپیمایی نور در بخارست / عکس

  • یک سلبریتی جایگزین نوید محمدزاده در نمایش آرش

  • طحان‌نظیف: انتخابات شوراها تمام الکترونیک برگزار می‌شود/ تأیید طرح ملی «توسعه هوش مصنوعی»

  • پرداخت معوقات بازنشستگان به کجا رسید؟

  • علل بروز سرطان‌ در ایران چیست؟

  • کمک خرس مادر به دو توله‌اش برای عبور از حصار / فیلم

  • تصویر لیلا حاتمی در «بُت»

  • آینده مبهم ستاره مهاجم خارجی استقلال

  • جرئت داری بیا بین مردم مبعوث‌‌ شده!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • شنیده شدن صدای انفجار در اطراف جزیره خارگ

  • پرواز عتبات بیشتر شد اما فقط از یک فرودگاه

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴ شهریور

  • آغاز هفته ششم لیگ برتر با تقابل آسیایی‌ها

  • انتقال روزانه ۸ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز؟

  • فردا کالابرگ بدون افزایش مبلغ شارژ می‌شود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409119
    تاریخ انتشار: 21/شهريور/1404 - 10:37

    محاکمه به خاطر امتناع ازجنگ

    یک رسانه صهیونیستی اعلام کرد که شش سرباز از تیپ گوعاتی ارتش رژیم صهیونیستی نپذیرفتند که در دور جدید جنگ در داخل نوار غزه شرکت کنند که منجر به محاکمه آنها با حکم‌های حبس شد.

    محاکمه به خاطر امتناع ازجنگ

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    شبکه عبری کان گزارش داد، قرار بود این سربازان حدود یک ماه پیش وارد جبالیا شوند، اما آنها به فرماندهان خود اطلاع دادند که پس از دو سال خدمت مداوم در نوار غزه و مواجهه با صحنه‌های خشن، دچار خستگی شدید شده و از بحران روانی رنج می‌برند.به گزارش این کانال، این سربازان به یک پایگاه نظامی در سدی تیمان منتقل شدند و در آنجا به وظایف ثانویه گمارده شدند.

     

    با این حال، با بازگشت این گردان از غزه، تصمیم گرفته شد که آنها به صورت نظامی محاکمه شوند. سه نفر از سربازان به دلیل امتناع از دستورات، به ۱۰ روز زندان محکوم شدند. دو نفر دیگر احکام تعلیقی دریافت کردند، در حالی که سرباز ششم در انتظار محاکمه مجدد است.این کانال اعلام کرد که این سربازان از ابتدای جنگ در ده‌ها عملیات در داخل غزه شرکت کردند.

     

    دو نفر از دوستان آنها در جریان درگیری‌ها کشته شدند: یکی در حمله به خانه‌ای در خان یونس و دیگری در جبالیا.شبکه کان همچنین از حادثه دیگری خبر داد که در جریان تفتیش و بازرسی از یک ساختمان سه طبقه در محله شجاعیه رخ داد و یک سرباز پس از شنیدن فریادهایی که گمان می‌کرد از مبارزان فلسطینی می‌آید، یک نارنجک دستی پرتاب کرد.در پی جنجال پیرامون این حادثه و در بحبوحه انتقادهای داخلی فزاینده که نشان دهنده فشار روانی بر سربازان اسرائیلی به دلیل جنگ طولانی مدت در غزه است، فرمانده تیپ گوعاتی ارتش رژیم اشغالگر اعلام کرد که  شدت مجازات‌های اعمال شده بر سربازان را بررسی خواهد کرد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما