چهارشنبه 19 شهريور 1404 - Wed 10 Sep 2025
  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 409047
    تاریخ انتشار: 19/شهريور/1404 - 19:52

    تتلو مشمول عفو معیاری اخیر نمی‌شود

    در عفو معیاری اخیر محکومانی که جرایم مستوجب مجازات حدی مرتکب شده‌اند در لیست افراد مشمول عفو قرار نگرفته‌اند

    تتلو مشمول عفو معیاری اخیر نمی‌شود

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    قوه قضاییه اعلام کرد: با اعلام خبر عفو معیاری ۱۷ ربیع‌الاول که شامل جمع کثیری از محکومان می‌شود برخی گمانه‌زنی‌ها در مورد افراد مشمول این عفو از جمله امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو مطرح شده است.

     
    در عفو معیاری اخیر که با پیشنهاد رئیس عدلیه و موافقت رهبر معظم انقلاب انجام شده است جرایم مستوجب مجازات حدی مستثنی شده‌اند و معیارهای عفو اخیر شامل محکومانی که جرایم آن‌ها مستوجب مجازات حد است، نمی‌شود.
     
    در مورد تتلو ذکر این نکته ضروری است که همانطور که قبلا اعلام شده بررسی پرونده او و مسیر عفو وی از حکم اعدامی که دارد مسیری غیر از عفو معیاری اخیر است.
     
    پیش از این هم اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه  در رابطه با آخرین وضعیت پرونده تتلو در جمع خبرنگاران گفته بود: با توجه به احراز توبه این فرد نزد دادگاه، پرونده در تاریخ ۹ شهریور ۱۴۰۴ به حوزه ریاست قوه قضاییه فرستاده شده و آنجا در فرآیند بررسی قرار دارد و اگر ریاست قوه قضاییه این مسئله را پذیرفت، مراتب درخواست عفو برای فرد را از مقام معظم رهبری درخواست می‌کند.
     
    نکته اینکه در عفو معیاری اخیر محکومانی که جرایم مستوجب مجازات حدی مرتکب شده‌اند در لیست افراد مشمول عفو قرار نگرفته‌اند و مسیر عفو تتلو غیر از عفو اخیر خواهد بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما