جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408978
    تاریخ انتشار: 18/شهريور/1404 - 16:22

    تأیید حکم اعدام قاتل مرحومه الهه حسین‌نژاد در دیوان عالی کشور+عکس

    وکیل خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد از تأیید حکم اعدام قاتل این دختر جوان در دیوان عالی کشور خبر داد.

    تأیید حکم اعدام قاتل مرحومه الهه حسین‌نژاد در دیوان عالی کشور+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    امیرحافظ سلیمانی، وکیل خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد، در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس اعلام کرد: حکم اعدام متهم پرونده قتل عمدی الهه حسین‌نژاد پس از فرجام‌خواهی، در دیوان عالی کشور مورد رسیدگی قرار گرفت و عیناً تأیید شد.وی افزود: رأی صادره از شعبه اول دادگاه کیفری یک تهران مبنی بر قصاص نفس، با توجه به مستندات و ادله موجود، مورد تأیید دیوان عالی کشور قرار گرفت و در نتیجه، پرونده جهت اجرای حکم به مرجع اجرای احکام ارسال خواهد شد.
     
     
    به گزارش فارس، عصر چهارم خردادماه ۱۴۰۴ فرزانه (قاتل) در میدان آزادی تهران الهه حسین‌نژاد را سوار خودرو کرد و مدعی شد راننده یکی از پلتفرم‌های تاکسی اینترنتی است. پس از مدتی انتظار برای مسافران دیگر، الهه تصمیم گرفت کرایه آنان را پرداخت کند و مسیر ادامه یافت. در طول مسیر، الهه دو تماس تلفنی داشت؛ یکی با مادرش که حدود یک دقیقه و ۲۴ ثانیه طول کشید و دیگری با خواهرش که حدود ۲۰ ثانیه بود.
    مادر الهه شهادت داد که از دخترش خواسته بود به خانه برود تا پیش برادرش بماند.طبق اعتراف متهم، او در هنگام صحبت تلفنی الهه وسوسه شد تلفن او را سرقت کند و در حوالی میدان قائم اسلامشهر نخستین ضربه چاقو را به پهلوی چپ او وارد کرد. با وجود خونریزی شدید و التماس قربانی برای رساندن به بیمارستان، متهم مسیر را به سمت بیابان‌های جاده قم تغییر داد و ضربه دوم را به قفسه سینه او وارد کرد و او را نیمه‌جان رها کرد.
     
    پزشکی قانونی صدمات وارده به قلب، ریه و اندام‌های حیاتی الهه را تأیید کرد.متهم پس از قتل، تلفن همراه الهه را برداشت، سیم‌کارت‌ها را خارج و مسیر خود را به خیابان قزوین تغییر داد تا آثار جرم را پاک کند. نیروهای انتظامی با ردیابی مخابراتی مسیر او را شناسایی کردند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما