سه شنبه 18 شهريور 1404 - Tue 09 Sep 2025
  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408937
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1404 - 20:24

    میانجیگری مصر برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران

    مصر در تلاش برای بازگرداندن ایران به میز مذاکره، گفت‌و‌گو‌هایی را با وزرای خارجه کشورمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی آغاز کرده است.

    میانجیگری مصر برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛

    «بدر عبدالعاطی»، وزیر امور خارجه مصر امروز دوشنبه با همتای ایرانی خود، «عباس عراقچی»، و «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در مورد تلاش‌ها برای کاهش تنش در منطقه، در چارچوب دستورات «عبدالفتاح السیسی»، رئیس‌جمهور مصر، گفت‌و‌گو کرد.

     
    بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه مصر، وزیر خارجه این کشور چندین تماس تلفنی با وزیر خارجه ایران و مدیرکل آژانس انرژی اتمی برقرار کرد تا شرایط را برای ازسرگیری مذاکرات بین ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد پرونده هسته‌ای ایران فراهم کند.
     
    این تماس‌ها با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های طرف‌های ذی‌ربط انجام شد تا به یک راه‌حل پایدار دست یابند که منافع همه طرف‌ها را در نظر گرفته و به کاهش تنش، بازگرداندن اعتماد و ایجاد فضایی حمایتی برای تحقق امنیت و ثبات منطقه‌ای کمک کند.
     
    این تماس‌ها در چارچوب تلاش‌های فشرده مصر برای دستیابی به تفاهماتی صورت می‌گیرد که به نزدیک شدن دیدگاه‌های ایران، آمریکا و سه کشور اروپایی کمک کند. هدف از این اقدامات، فراهم کردن فرصتی برای راه‌حل‌های دیپلماتیک، گفت‌و‌گو و بازگشت به میز مذاکره برای دستیابی به یک راه‌حل توافقی در مورد پرونده هسته‌ای ایران، جلوگیری از تشدید تنش و حمایت از صلح و امنیت در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی است.
     
    پیش از این آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز یکشنبه تأیید کرده است که به بازرسان آن اجازه دسترسی به تأسیسات ایرانی که در ژوئن ۲۰۲۵ مورد حمله هوایی قرار گرفتند، داده نشده است.
     
    «رافائل گروسی»، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرد که  «بازرسی‌ها محدود است. در حالی که ایران به بازرسان اجازه داده است تا جایگزینی سوخت را در نیروگاه هسته‌ای بوشهر نظارت کنند، دسترسی به سایر سایت‌های هسته‌ای مهم را ممنوع کرده است.»

    نظرات بینندگان
    نظرات شما