سه شنبه 18 شهريور 1404 - Tue 09 Sep 2025
  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408909
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1404 - 13:25
    سردار نائینی:

    جنگ ۱۲ روزه روایت جعلی جدایی مردم از نظام را باطل کرد

    سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دشمن در این جنگ به دنبال جداسازی مردم از نظام بود، تصریح کرد: مردم این روایت را در هم شکستند و با مقاومت به پیروزی رسیدند.

    جنگ ۱۲ روزه روایت جعلی جدایی مردم از نظام را باطل کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    سردار علی‌محمد نائینی صبح امروز در نشست فرهنگی سیاسی ناگفته‌های جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و تحلیل مسائل روز در دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه جنگی نیابتی، ترکیبی و تمام‌عیار بود، اظهار کرد: هدف این جنگ از بین‌بردن مولفه‌های اقتدار نظام، براندازی و تجزیه بود.
    وی با بیان اینکه در این جنگ رژیم صهیونسیتی با روایت غلط ایران ضعیف بر این باور بود که جمهوری اسلامی ایران بازدارندگی، ثبات سیاسی و اقتدار ندارد و چندروزه می‌توان ایران را شکست داد، افزود: رشادت نیروهای مسلح به‌ویژه نیروهای هوافضا در این جنگ کاملاً مشهود بود.
    سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه دشمن در این جنگ به دنبال جداسازی مردم از نظام بود، تصریح کرد: مردم این روایت را در هم شکستند و با مقاومت به پیروزی رسیدند.نائینی حفظ سیستم فرماندهی و کنترل و پایداری اقتصادی در شرایط جنگی را از عوامل پیروزی عنوان کرد و گفت: در این جنگ جمهوری اسلامی ایران در سطح استراتژیک به‌هیچ‌وجه نه تنها غافلگیر نشده، بلکه بلافاصله پاسخ و واکنش نشان داد و این مهم نشان از استحکام و عدم وابستگی نیروهای مسلح به افراد بود.وی با بیان اینکه در دوران جنگ ۱۲ روزه شاهد بهترین انسجام در حوزه‌های میدان، دیپلماسی و دولت جمهوری اسلامی ایران بودیم، گفت: نصرت الهی، رهبری مقتدرانه مقام معظم رهبری، مردم، استحکام نیروهای مسلح و حماقت دشمن عوامل اصلی پیروزی ما بودند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما