دوشنبه 17 شهريور 1404 - Mon 08 Sep 2025
  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408804
    تاریخ انتشار: 16/شهريور/1404 - 11:36

    سردرگمی دولت و اصلاح طلبان در مقابل بابک زنجانی+جزئیات

    درحالی که دولت قراردادی را با یک فرد خاص بسته‌ است در بخش جرایدی که بر حسب اتفاق از آن اعضای اطلاع رسانی دولت است درباره این فرد خبرپراکنی منفی می‌شود؛ موضوعی که به وضوح رفتار دوگانه و اصطعکاکی دولت و اصلاح‌طلبان را نشان می‌دهد.

    سردرگمی دولت و اصلاح طلبان در مقابل بابک زنجانی+جزئیات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از جهان نیوز ،

     کشورمان در این برهه زمانی نیازمند یک مدیریت یکدست و روبه جلوست اما کماکان برخی گروه‌های سیاسی از جمله اصلاح‌طلبان به طور کاملا نسجیده و باری به هر جهت و سیاسی کاری بدون هیچ حساسیتی به رویه همیشگی خود که ایجاد آنارشی و بهم ریختگی سیاسی است، ادامه می‌دهد.

    البته اصلاح طلبان همواره با غوغاسالاری و بهم ریختن فضای رسانه‌ای و ذهنی افکارعمومی به سمت اهداف خود گام برداشته‌اند اما امروز کاملا بدون توجه به برهه زمانی حساس بر این تحرکات پافشاری می‌کنند. بلبشویی که حالا دامن دولت چهاردهم که یک دولت اصلاح‌طلب است را نیز گرفته است.


    نمونه این بلبشو سیاسی اجرایی دولت و اصلاح‌طلبان مورد خاص بابک زنجانی است. در دولت روحانی بابک زنجانی به عنوان یک فاسد و بدهکار معرفی می‌شد. اما این رویه در دولتی که مسعود پزشکیان به عنوان یک اصلاح طلب در صدر آن قرار گرفته است تغییرات فاحشی کرد. اصلاح‌طلبان که در دولت روحانی از بابک زنجانی به عنوان یک مظهر فساد در دولت قبل برای تخریب دولت احمدی نژاد استفاده می‌کردند به یکباره در دولت پزشکیان با 180 درجه تغییر سیاسی از وی به عنوان یک سرمایه گذار یاد کردند. سیاه و سفید سازی افراد در نزد اصلاح طلبان یک امر کاملا سیاسی است که همواره اجرا در آمده است.

    بر همین اساس روزنامه سازندگی در تحلیلی قابل تامل نوشت: «شرکت منتسب به هلدینگ بابک زنجانی تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۶۱ هزار میلیارد تومان با شرکت راه‌آهن امضا کرد. نکته جالب این بود که وزیر راه و شهرسازی در مراسم امضای تفاهم‌نامه حضور داشت و به آن رسمیت بخشید. براساس قرارداد، شرکت «آوان ریل» باید برای خرید و تولید ٣٠٠ دستگاه مسافری خودکششی دیزلی، ۵٠ لکوموتیو باری و ۶٠٠ دستگاه واگن باری مخزن‌دار اقدام کند. این خبر، با موجی از واکنش‌های منفی در شبکه‌های اجتماعی مواجه شد.»

    این نوع تغییر رویکرد به فردی که به عنوان دور زننده تحریم‌های نفتی شناخته می‌شد برخی گمانه زنی‌ها برای استفاده دولت از برخی افراد خاص جهت پیشبرد سیاست‌های اقتصادی خود را قوت می‌بخشد منتها هنوز در ذهن افکارعمومی آن هاله سیاهی که خود اصلاح طلبان بانی آن بودند وجود داشت و همین امر برخی سوءظن‌ها را تقویت می‌کرد. شبکه‌های اجتماعی در همین زمینه جنجال‌برانگیز شد و برخی نیز با طعنه و کنایه از ورود رانتخوارن به اقتصاد سخن گفتند. این در شرایطی است که بابک زنجانی از جمله افرادی که متعلق به دستگاه کارگزاران اصلاح طلب است که روزگاری با دولت احمدی نژاد کار می کرده است.

    این ماجرا اما به همینجا ختم نشد. این دوگانگی رفتاری که فاصله بسیاری با هم دارد دوباره تکرار شد. اینبار اختلافات بابک زنجانی با رئیس کل بانک مرکزی بالا گرفت. این موضوع تا جایی پیش رفت که قوه قضائیه به تذکری دو جانبه روی اورد و گفته می‌شود که هم بابک زنجانی و هم رئیس کل بانک مرکزی از سوی دستگاه قضایی به پرهیز از اظهارات مخدوش‌کننده در روند پرونده نفتی ملزم شدند. موضوعی که اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه انرا اعلام کرد.

     

    جالب است که در همین حیطه خبرنگاران اصلاح طلب و همچنین جراید این جریان سیاسی هجمه شدیدی را علیه بابک زنجانی برپا کردند. در شبکه های اجتماعی و تیتر یک برخی روزنامه های اقتصادی اصلاح طلب این موضوع به خوبی قابل رویت است.


    اما به نظر می‌رسد اصلاح طلبان در همین بستر در حال تحرکات رسانه‌ای هستند که با اقدام دولت منافات دارد. جالب است که این تحرکات در رسانه‌هایی انجام می‌پذیرد که از آن تیم اطلاع رسانی دولت هستند. در همین رابطه، «عباس عبدی» در روزنامه‌ اعتماد به مدیرمسئولی «الیاس حضرتی» رئیس شورای اطلاع رسانی دولت نوشت: «اکنون که مساله آقای بابک زنجانی مطرح شده و با کسانی در فضای عمومی مواجه هستیم که قاطعانه از او حمایت می‌کنند، در حالی که همچنان منادیان سرمایه‌داری و سرمایه‌گذاری، بدون قواعد اقتصاد بازار بوده و طرفدار سرمایه‌دارانی تابع و گوش به فرمان نهادهای قدرت هستند که این تناقضی جدی است. در واقع آمدن‌ هر سرمایه‌گذار در بازار فرصتی است مغتنم. مشروط بر اینکه نهادهای قدرت از سرمایه‌گذاری بدون توجه به شخص خاص و بدون توزیع رانت و بدون نقض قواعد اقتصاد بازار و با شفافیت کامل حمایت کنند.»

    وی افزود: «ابهامات درباره بازگشت آقای زنجانی بسیار زیاد است. پیش از پاسخ به آنها، حضور در این عرصه و با این حجم از ادعاها و شاخ و شانه کشیدن برای همه، نه‌تنها کمکی به اقتصاد رکودی ایران نمی‌کند بلکه موجب نگرانی سرمایه‌داران ملی و اصیل نیز می‌شود.»

    این سوالی که اصلاح طلبان مطرح می‌کند در واقع باید از سوی دولت پاسخ داده شود. دولتی که رئیس شورای اطلاع رسانی آن الیاس حضرتی است و حالا در رسانه وی طوری شبهه پراکنی می‌شود که به تیره و مغشوش کردن افکارعمومی در خصوص فضایی ورای دولت چهاردهم می انجامد. درواقع این موضوع حاکی از دو چالش محوری است. اول رفتار نسنجیده سیاسی اصلاح طلبان است که کماکان برای اهداف سیاسی بر مخدوش کردن افکارعمومی مبادرت می‌ورزند و از سوی دیگر پیام سردرگمی و رفتار اصطعکاک‌آمیز دولت خصوصا در بخش خطیر اطلاع رسانی را نشان می‌دهد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما