جمعه 14 شهريور 1404 - Fri 05 Sep 2025
  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • کاربران غربی برای مرگ ترامپ دست به دعا شدند+عکس

  • انهدام دیپلماسی و مذاکره آمریکا با بمب، اروپا با مکانیسم ماشه

  • سه کشور اروپایی رسما مکانیسم ماشه را فعال کردند/وقتی مکانیزم ماشه چکانده شود، چه اتفاقی رخ می دهد؟

  • پاسخ تهدید غرب تهدید است نه مذاکره و انفعال

  • پارادایم نفاق پنبه شد؛ احیای خط فاصل با دشمن

  • به بهانه ۳ شهریور سالروز اشغال ایران توسط متفقین در زمان رضا شاه (مسئول طویله اسب های کنسول هلند)!

  • «نفوذ» و «نفاق» در جبههٔ اصلاحات

  • سپر پولادین اتحاد مردم، مسئولان و نیروهای مسلح خدشه‌دار نشود +صوت و فیلم

  • بیانیه اصلاح طلبان را چگونه بخوانید و رمز گشایی کنید؟

  • کوچه ای که اصلاح طلبان برای غرب بازکردند / سناریوی پرحجم برای شکست وحدت وانسجام ملی باکدام هدف ؟

  • جزئیات نگارش بیانیه خائنانه جبهه اصلاحات/ کار نزدیکان خاتمی بود

  • مزخرفات دوباره ترامپ دردیدار زلنسکی دررابطه با ایران

  • آنکارا از توافق جدیدکریدور زنگزور منتفع خواهد شد/«اردوغان» در مورد این کریدور چه در ذهن دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408584
    تاریخ انتشار: 12/شهريور/1404 - 23:56

    نتانیاهو، معترضان را فاشیست خواند!

    نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به تجمع معترضان در مقابل دفترش در قدس اشغالی گفته است معترضان نژادپرستانی هستند که می‌خواهند من و خانواده‌ام را به قتل برسانند.

    نتانیاهو، معترضان را فاشیست خواند!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به تجمع معترضان در مقابل دفترش در قدس اشغالی گفته است معترضان به این دلیل دست به اقدامات خود می‌زنند که اجرای قانون برای آنان وجود ندارد.

     
    وی مدعی شد تظاهراتی که با تأمین مالی علیه دولت برگزار می‌شوند، برخی خطوط قرمز را زیر پا گذاشته و به اموال عمومی آسیب می‌زنند و مسیرهای رفت‌وآمد را می‌بندند.
     
    نخست وزیر رژیم صهیونیستی با توهین به مخالفان خود، معترضان را نژاد پرستانی توصیف کرده که اقدام به آتش زدن خودروها و اموال عمومی می‌کنند.
     
    لازم بذکر است که چهارشنبه شب، جمعی از شهرک نشینان صهیونیستی با تجمع در مقابل دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی، خواستار آزادی اسرای اسرائیلی شدند. معترضان دولت نتانیاهو را مسئول به خطر افتادن جان اسرای اسرائیلی می‌دانند و خواستار امضای توافق تبادل اسرا با حماس هستند.
     
    همچنین معترضان اسرائیلی صبح امروز چهارشنبه با برپایی تظاهرات چند خودرو را در مقابل اقامتگاه نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در قدس اشغالی به آتش کشیدند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما