پنجشنبه 28 خرداد 1405 - Thu 18 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408578
    تاریخ انتشار: 12/شهريور/1404 - 21:53

    شروع پرقدرت امیدهای ایران در مقدماتی جام ملت‌های آسیا

    تیم ملی فوتبال امید ایران در اولین مصاف خود در مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا با چهار گل از سد هنگ‌کنگ عبور کرد.

    شروع پرقدرت امیدهای ایران در مقدماتی جام ملت‌های آسیا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی

    تیم ملی فوتبال امید ایران در اولین بازی خود در رقابت‌های مرحله مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا به مصاف امید هنگ‌کنگ رفت و با نتیجه ۴ بر صفر به برتری رسید.

     
    ملی‌پوشان در نیمه نخست با تساوی بدون گل راهی رختکن شدند، آن‌ها توپ و میدان را در اختیار داشتند اما در خلق موقعیت خطرناک موفق نبودند. در نیمه دوم فشار ایران روی دروازه حریف ادامه داشت تا در دقیقه ۷۰ ملی‌پوشان ایران روی ضربه ایستگاهی توسط مهدی جعفری به گل رسیدند.
     
    امیدهای ایران در دقیقه ۷۳ حمله‌ای را از سمت چپ خط دفاعی هنگ‌کنگ تدارک دیدند که توپ ارسالی توسط مدافعان حریف دور شد و در پشت محوطه جریمه به امیر محمد رزاقی‌نیا رسید و با یک شوت حساب کار را ۲ بر صفر کرد.
     
    در دقیقه ۸۷ هم توپ ارسالی به داخل محوطه جریمه به کسری طاهری رسید و گل سوم را برای ایران به ثمر رساند. این پایان کار نبود و کسری طاهری در دقیقه ۲+۹۰ موفق شد برای بار دوم دروازه هنگ‌کنگ را باز کند تا نتیجه بازی ۴ بر صفر شود.
     
    امید ایران در این مرحله از مسابقات با هنگ‌کنگ، گوام و امارات همگروه است. شاگردان امید روانخواه در دیدار بعدی خود از ساعت ۱۸ روز شنبه (۱۵ شهریور) به مصاف گوام می‌روند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما