چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 408386
    تاریخ انتشار: 09/شهريور/1404 - 23:34

    سالروز خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان؛ طالبان: هیچ قدرت خارجی در افغانستان ماندگار نیست

    معاون سخنگوی طالبان با توصیف خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان به عنوان «یکی از مهم‌ترین وقایع تاریخی»، آن را نتیجه ۲۰ سال جهاد و فداکاری مردم افغانستان خواند و تأکید کرد که هیچ متجاوزی نمی‌تواند در برابر اراده این مردم مقاومت کند.

    سالروز خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان؛ طالبان: هیچ قدرت خارجی در افغانستان ماندگار نیست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛

    حمدالله فطرت، معاون سخنگوی طالبان، با اشاره به سالروز خروج آخرین سرباز آمریکایی از افغانستان، این روز را یکی از مهم‌ترین وقایع تاریخی این کشور خواند.

     
    وی در اظهاراتی گفت که این پیروزی، نتیجه ۲۰ سال جهاد و فداکاری مردم مجاهد افغانستان است و ثابت کرد که هیچ متجاوزی، هرچقدر هم مسلح باشد، نمی‌تواند در برابر اراده مردم این کشور مقاومت کند.
     
    او افزود این لحظه تاریخی پیامی برای نسل‌های آینده است که افغان‌ها آماده فدا کردن جان خود برای آزادی هستند.
     
    ذبیح‌الله مجاهد سخنگوی طالبان نیز در پیامی گفت: روز خروج آخرین سرباز امریکایی از افغانستان، روزی پرمسرت برای افغان‌ها است.
     
    همزمان با، سالروز خروج آخرین سرباز آمریکایی از افغانستان، مایکل مک‌کال، عضو کنگره آمریکا در بیانیه‌ای در شبکه ایکس نوشت که دولت بایدن با وعده «جا نگذاشتن هیچ انسانی» نتوانست از هزاران شهروند آمریکایی و متحدان افغان محافظت کند.
     
    او اضافه کرد: «این خروج فاجعه‌بار، لکه ننگی خونین بر تاریخ ملت ما گذاشت اما ما نمی‌توانیم از آن روی برگردانیم.»
     
    خروج آخرین سرباز آمریکایی از فرودگاه کابل در ۳۰ اوت ۲۰۲۱، پس از ۲۰ سال، پایانی بر حضور نظامی ایالات متحده در افغانستان بود.
     
    این خروج با سقوط دولت پیشین و تسلط طالبان بر کشور همراه بود. کابینه طالبان این روز را به عنوان تعطیل عمومی در تقویم افغانستان ثبت کرده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما