یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407817
    تاریخ انتشار: 31/مرداد/1404 - 17:44

    آغاز خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه «عین الاسد»

    نیروهای آمریکایی از عصر پنجشنبه خروج واقعی از پایگاه عین الاسد در استان الانبار، غرب عراق را آغاز کردند.

    آغاز خروج نیروهای آمریکایی از پایگاه «عین الاسد»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    برخی از پرسنل و تجهیزات با هواپیما منتقل شدند. این اولین گام از این نوع در این پایگاه است که پیش از این هیچ انتقال پرسنلی نداشت و فقط تجهیزات منتقل می‌شد.

     
    به گفته منابع امنیتی عراق، انتظار می‌رود عین الاسد تا اوایل سپتامبر ۲۰۲۵ کاملاً از حضور ایالات متحده خالی شود و این پایگاه سرانجام در ۱۵ سپتامبر تعطیل شود.
     
    این خروج به عنوان بخشی از توافق قبلی بین بغداد و واشنگتن با هدف پایان دادن به مأموریت نظامی ائتلاف بین‌المللی در عراق و تبدیل این مشارکت به همکاری امنیتی غیرنظامی انجام می‌شود.
     
    نیروهای آمریکایی به تدریج حضور خود را در اربیل به کمتر از ۵۰۰ پرسنل کاهش خواهند داد و نیروهای باقی مانده به پایگاه‌های دیگر در عراق و سوریه منتقل می‌شوند.
     
    از زمان شروع خروج، این پایگاه شاهد جابه‌جایی‌های فشرده نیروهای آمریکایی، از جمله کاروان‌های حامل وسایل نقلیه و تجهیزات نظامی، به عنوان بخشی از این فرآیند بوده است.
     
    پایگاه هوایی عین الاسد، واقع در غرب الانبار، یکی از بزرگترین پایگاه‌های نظامی در عراق است. نیروهای آمریکایی از سال ۲۰۰۳ از آن به عنوان یکی از مراکز استراتژیک خود در این کشور استفاده کرده‌اند. پس از خروج آنها در سال ۲۰۱۱، نیروهای آمریکایی در سال ۲۰۱۴ به عنوان بخشی از جنگ علیه داعش به این پایگاه بازگشتند و به عنوان یک مرکز اصلی برای عملیات ائتلاف بین‌المللی عمل کردند.
     
    طبق گزارش رسانه‌های عراقی، انتظار می‌رود این پایگاه پس از خروج آمریکا به مرکز ثقل نیروهای عراقی در انبار تبدیل شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما