چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407333
    تاریخ انتشار: 24/مرداد/1404 - 16:40

    شمارش معکوس برای عرضه بنزین سوپر وارداتی

    احتمال عرضه نخستین محموله بنزین سوپر وارداتی توسط بخش خصوصی در تهران و چند کلانشهر کشور، طی یک‌ماه آینده وجود دارد و به‌عبارتی، پیش از پایان تابستان، این بنزین جدید که نحوه عرضه و قیمت خاص خود را خواهد داشت، به سبد سوخت کشور افزوده می‌شود.

    شمارش معکوس برای عرضه بنزین سوپر وارداتی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    بنزین سوپر وارداتی که آزادشدن واردات آن به مصوبه آبان سال گذشته بازمی‌گردد، آخرین مراحل هماهنگی و صدور مجوزها برای عرضه را پشت سر می‌گذارد و به‌نظر می‌رسد در آینده‌ای نزدیک شاهد عرضه نخستین محموله بنزین سوپر وارداتی در برخی جایگاه‌های عرضه در تهران و تعدادی از کلانشهرهای کشور باشیم.

     

    22 آبان‌ماه سال گذشته بود که اولین خبر از آزادسازی واردات بنزین سوپر را منتشر کرد و مصوبه هیئت وزیران که در این خصوص به تصویب رسیده بود، ابلاغ شد.

     

    در این مصوبه آمده بود که "واردات و توزیع بنزین ویژه (سوپر) توسط اشخاص حقوقی دارای مجوز از وزارت نفت با قیمت غیریارانه‌ای به‌صورت مجزا از زیرساخت‌های توزیع سوخت یارانه‌ای، با رعایت قوانین و مقررات مجاز است."

     

    از تاریخ ابلاغ این مصوبه تا امروز حدود 10 ماه می‌گذرد، اما از اجرایی شدن این مصوبه خبری نیست. محسن پاکنژاد، وزیر نفت، اردیبهشت‌ماه امسال در خصوص این مصوبه و زمان اجرای آن گفته بود: "مصوبه‌ای در خصوص واردات بنزین ویژه یا سوپر وجود دارد که مقدار واردات و قیمت تمام‌شده آن مبنای قیمت‌گذاری خواهد بود. این موضوع هم‌اکنون در هیئت مقررات‌زدایی و نظارت وزارت اقتصاد در حال بررسی است و مراحل نهایی آن در حال طی شدن است تا واردات و توزیع این نوع بنزین به مرحله اجرا برسد."

     

    همچنین، علیرضا نظری، رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد در پایان اردیبهشت‌ماه امسال با بیان اینکه "طبق اعلام وزارت نفت تا دو ماه دیگر بنزین ویژه وارد کشور می‌شود"، گفته بود: "مهلت یک‌هفته‌ای هیئت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار به وزارت نفت جهت تکمیل زیرساخت اتصال سامانه تخصصی دستگاه یاد شده به درگاه ملی مجوزهای کشور است."

     

    آنچه مشخص است بروکراسی اداری و ایراداتی که روی کاغذ وزارت اقتصاد به اجرای این مصوبه گرفته بود و عدم توجه برای ضرورت اتمام این بروکراسی کاغذی، مصوبه واردات بنزین سوپر را در طی 10 ماه گذشته زمین‌گیر کرده بود. با وجود طی شدن مراحل مختلف دستیابی به مجوزها و ایجاد زیرساخت‌ها، طی این مراحل و به‌عبارتی گذر از بروکراسی برای اجرای یک مصوبه قانونی، بیش از انتظارها طولانی شد.

     

    بررسی‌ها نشان می‌دهد که احتمال عرضه نخستین محموله بنزین سوپر وارداتی توسط بخش خصوصی در تهران و چند کلانشهر کشور، طی یک‌ماه آینده وجود دارد و به‌عبارتی، پیش از پایان تابستان، این بنزین جدید که نحوه عرضه و قیمت خاص خود را خواهد داشت، به سبد سوخت کشور افزوده می‌شود.

     

    اجرای این مصوبه و هدایت تقاضای خودروهای لوکس به سبد بنزین سوپر وارداتی، یک تا چند درصد از بار تقاضای بخش بنزین عادی در کشور را کاهش خواهد داد و در جهت کاهش ناترازی بنزین، موثر خواهد بود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما