جمعه 27 شهريور 1405 - Fri 18 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 407280
    تاریخ انتشار: 23/مرداد/1404 - 13:51

    دستگیری ۳۰۰ مجرم سابقه‌دار درحین فرار ازمرز

    رئیس پلیس آگاهی گفت: حدود ۳۰۰ مجرم حرفه‌ای و سابقه‌دار که قصد عبور از مرز یا پرسه زدن در اطراف آن را داشتند، شناسایی و با اخذ تعهد به استان‌های مربوطه ارجاع شدند.

    دستگیری ۳۰۰ مجرم سابقه‌دار درحین فرار ازمرز

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم

    سردار محمد قنبری،  اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی در مرزهای زمینی اربعین و مسیرهای منتهی به پایانه‌ها، با هدف تأمین امنیت زائران، طی این ماموریت موفق شدند 103 مورد سرقت شامل سرقت‌های جیب‌بر، لوازم داخل خودرو و پرونده محکومین متواری را کشف کنند.

     

    وی افزود: مأموران پلیس آگاهی استان خوزستان در کنار وظیفه ذاتی خود در استان و انجام مسائل انتظامی استان؛ توانستند 56 مورد لوازم سرقتی را کشف کنند که شامل 14 موتورسیکلت، 4 خودرو و 38 گوشی موبایل بود.

     

    رئیس پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: در برخی پارکینگ‌ها، مردم خودروهای خود را پارک می‌کردند و پس از بازگشت متوجه می‌شوند که برخی از اقلام خودروی آنها به سرقت رفته است که در اینجا پلیس آگاهی در اثر گشت زنی‌ها، 12 مورد سرقت داخل خودرو را کشف و به مالکینی که از خودروی آنها سرقت شده بود، تحویل دادند.

     

    قنبری با اشاره به استفاده از سیستم‌های پلاک‌خوان توضیح داد: این پلاک‌خوان‌ها روی خودروهای پلیس آگاهی نصب می‌شد و خودروهای دارای پلاک ثبت‌شده در سامانه سرقت یا مجرمین را پایش و در صورت وجود تخلف قضایی، شناسایی و ثبت می‌کردند. در این عملیات، حدود 20 هزار پلاک مورد استعلام قرار گرفت که برخی خودروها توقیف و برخی آزاد شدند.

     

     

    وی افزود: همچنین حدود 300 مجرم حرفه‌ای و سابقه‌دار که در حال پرسه‌زنی یا تلاش برای خروج غیرقانونی از کشور بودند توسط ماموران پلیس آگاهی شناسایی شدند؛ البته این مجرمین تخلفی انجام ندادند ولی از آنجایی که سابقه دار بودند و ظن وقوع جرم بود در راستای پیشگیری از جرم این مجرمین توسط پلیس دستگیر و از آنها تعهد اخذ شده و به استانهایی که از آنجا آمده بودند ارجاع داده شدند.

     

    رئیس پلیس آگاهی فراجا درباره یافتن افراد مفقودی گفت: در این ماموریت 39 نفر ثبت مفقودی شدند. با استفاده از سامانه‌های شناسایی، هویت آنان مشخص شد که از این تعداد، 34 کودک 4 تا 11 ساله و 5 سالمند بودند. این افراد شناسایی و به خانواده‌هایشان تحویل داده شدند.

     

    قنبری در پایان تأکید کرد: ماموران پلیس آگاهی در کنار وظایف ذاتی خود، همواره تلاش می‌کنند امنیت زائران و اموال آن‌ها را در طول مسیر اربعین تأمین کنند و اقدامات پیشگیرانه و کشف جرایم را با دقت و سرعت انجام دهند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما