شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 407162
تاریخ انتشار: 21/مرداد/1404 - 14:00

امید روسیه به عادی‌سازی روابط با آمریکا

معاون وزیر خارجه روسیه سرگئی ریابکوف، ابراز امیدواری کرد که دیدار آتی ولادیمیر پوتین و دونالد ترامپ، انگیزه‌ای برای عادی‌سازی روابط مسکو و واشنگتن ایجاد کند

امید روسیه به عادی‌سازی روابط با آمریکا

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

در شرایطی که سران آمریکا و روسیه قرار است روز جمعه در آلاسکا دیدار کنند، ریابکوف به گمانه‌زنی درباره احتمال ازسرگیری پرواز مستقیم هوایی بین دو کشور پرداخت.رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته اعلام کرده بود که روز جمعه در ایالت آلاسکا با ولادیمیر پوتین دیدار خواهد کرد تا درباره آتش‌بس جنگ در اوکراین گفت‌وگو کند.

دستیار رئیس‌جمهور روسیه یوری اوشاکوف درباره این دیدار گفت که تمرکز روسای جمهور دو کشور بر بحث درباره گزینه‌های دستیابی به یک راه‌حل پایدار برای بحران اوکراین خواهد بود. او اعلام کرد که انتظار دارد که پس از مذاکرات در آلاسکا، پوتین و ترامپ در خاک روسیه هم دیدار کنند.


ریابکوف در مصاحبه با روزنامه ایزوستیا در مورد از سرگیری پرواز مستقیم هوایی بین این کشور و آمریکا حرف زد. او گفت: «ما امیدواریم که دیدار آتی در سطح عالی، انگیزه‌ای برای عادی‌سازی روابط دوجانبه ایجاد و امکان حل برخی مسائل را فراهم کند.معاون وزیر خارجه روسیه افزود: «اگرچه، بدیهی است که رهبران (روسیه و آمریکا) بر موضوعات دیگری (نیز) تمرکز خواهند کرد.»

نظرات بینندگان
نظرات شما