چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • پاسخ قالیباف به نامه حسین شریعتمداری: /عقلانیت انقلابی، نقطه گم‌شده امروز است

  • حفظ انسجام ملی، پادزهر محاسبات دشمن

  • اخیرا علی کریمی دل خیلی‌ها را شاد کرده است

  • هرج‌و‌مرج در وزارت جنگ آمریکا؛ بحران در راس فرماندهی ارتش

  • ویدئوی دیده نشده از رهبر شهید در منزل آیت‌الله صافی

  • کشف ۸ گروه تروریستی در ایران / فیلم

  • زنگ پایان گرما به صدا درآمد

  • تولید و جایگزینی سامانه‌های پدافندی در حال انجام است

  • ستاره استقلال به دربی می‌رسد

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۴ شهریور

  • طناب اقتصادی علیه ایران

  • نوروبیون چیست و چه کاربردی دارد؟

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۴ شهریور

  • جزئیات حمله آمریکا به یک قایق در دریای کارائیب/ فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۴ شهریور

  • استوری خانعلی زاده بر مبنای یک توئیت جعلی

  • ۵ دلیل شلوغی پمپ‌بنزین‌های تهران

  • دستم را دادم که چادر از سر شما نیفتد

  • صادرات نفت ایران در دل جنگ ۱۰ درصد بالا رفت

  • حتی کانادا هم نسخه انفعال اصلاح‌طلبان را پس زد+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406942
    تاریخ انتشار: 18/مرداد/1404 - 13:42

    خاخام اسرائیلی ماکرون را به مرگ تهدید کرد

    دفتر دادستانی پاریس اعلام کرد که پس از اظهارات تهدیدآمیز یک خاخام اسرائیلی علیه امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه تحقیقاتی را آغاز کرده است.

    خاخام اسرائیلی ماکرون را به مرگ تهدید کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا، 

    اظهارات خاخام دیوید دانیل کوهن علیه رئیس جمهور فرانسه ظاهراً با انگیزه تصمیم به رسمیت شناختن رسمی کشور فلسطین بوده است.

    برونو ریتیلیو، وزیر کشور فرانسه، در ایکس نوشت: این خاخام "چندین تهدید ، به ویژه علیه رئیس جمهور، مطرح کرده است." 


    ریتیلیو گفت که با پلتفرم آنلاین فاروس دولت فرانسه که محتوای آنلاین خطرناک و مجرمانه را رصد می‌کند، تماس گرفته و "همچنین این اظهارات را طبق ماده ۴۰ قانون آیین دادرسی کیفری به سیستم قضایی گزارش داده است".

    در این ویدیوی یوتیوب، خاخام کوهن گفته است: « رئیس جمهور فرانسه، باید بداند - بهتر است تابوت خود را آماده کند. خدا به او نشان خواهد داد که تمایل به گستاخی و اظهارات علیه خدا به چه معناست.»


     

    کوهن می‌گوید با به رسمیت شناختن یک کشور فلسطینی، که دولت فرانسه اکنون برای ماه سپتامبر برنامه‌ریزی کرده است، ماکرون «یهودستیزی عمیق» خود را ابراز می‌کند و «علیه خدا اعلام جنگ می‌کند».

    خاخام ارشد فرانسه، حئیم کورسیا، با محکوم کردن شدید «اظهارات شنیع و غیرقابل تحمل دانیل دیوید کوهن»، در ایکس توضیح داد که کوهن «هرگز هیچ مقام خاخامی در فرانسه نداشته، در مدرسه خاخامی فرانسه آموزش ندیده و فارغ‌التحصیل نشده است».

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما