چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • ترامپ: پرونده ایران در شکست جمهوری‌خواهان نقش داشت/ جمهوری‌خواهان در کنگره تار و مار شدند+ دعکس و فیلم

  • خروش ضدآمریکایی ایرانیان در سالروز تسخیر لانه جاسوسی/ پرچم بزرگ ایران بر دستان مردم+ عکس و فیلم

  • هشدار در مورد رژیم‌های افراطی حذف چربی

  • گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد

  • واکنش طلا به نتایج انتخابات آمریکا

  • مضرات چای کیسه‌ای بر مغز

  • انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندر خمیر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 406838
    تاریخ انتشار: 16/مرداد/1404 - 15:35

    محرومیت بیرانوند از میادین ملی

    مهدی تاج اعلام کرد که علیرضا بیرانوند فعلا امکان همراهی تیم ملی را نخواهد داشت.

     محرومیت بیرانوند از میادین ملی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ورزش سه ،

    در حالی که یک هفته از صدور از رای پرونده علیرضا بیرانوند  می‌گذرد، شایعات و صحبت‌های زیادی درباره اعمال این محرومیت در بازی‌های ملی وجود داشت تا اینکه امروز مهدی تاج در حاشیه مجمع عمومی هیئت فوتبال تبریز اعلام کرد علیرضا بیرانوند از همراهی تیم ملی فعلا محروم خواهد بود.

    تاج که در مجمع هیئت فوتبال آذربایجان شرقی صحبت می‌کرد، در ابتدا در خصوص محرومیت بیرانوند عنوان کرد: بر عهده کمیته استیناف فدراسیون فوتبال است. ممکن است در هر رایی یک عده منتفع شوند و یک عده ضرر کنند. ماهیت رای همین است.

    او سپس در پاسخ به این سوال که آیا بیرانوند می‌تواند در بازیهای ملی بازی کند؟ گفت: الان که نه. الان محروم هستند اما شرایط و قوانینی هست که باید نیمی از محرومیت را بگذرانند. رای اعلام شده از طرف کمیته استیناف یازده صفحه است که می‌توانید کامل بخوانید.

    این در حالی است که گفته میشد محرومیت بیرانوند تنها از مسابقات باشگاهی است اما حالا مهدی تاج گفته که این محرومیت در بازیهای ملی هم اعمال خواهد شد. نکته جالب اینکه  تاج گفت او مشکلی با ارجاع پرونده به دادگاه حکمیت ورزش نخواهد داشت.

    محرومیت بیرانوند از روز بیستم مرداد ماه آغاز خواهد شد و او بنابر رای صادره، به مدت چهار ماه   از حضور در میادین محروم است و نمیتواند تیمش را همراهی کند که نخستین جلسه محرومیت در دیدار استقلال اعمال می‌شود.

    تاج درباره ارجاع پرونده به CAS گفت: در اساسنامه هست که در هر پرونده‌ای، هر کسی می‌تواند به CAS مراجعه کند.

    رئیس فدراسیون فوتبال درباره مصالحه در این پرونده گفت: فدراسیون و بقیه اعضا تلاش خودشان را انجام دادند. چیزی که مسلم است، این است که رعایت مسائل حاکمیتی خیلی مهم است‌.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما